Pe Alina Mateescu am cunoscut o de curând pe Facebook că mi a cerut ceva informații despre cărucioare electrice și atunci am aflat că locuiește în jud Constanța. Așa că am pus o și pe ea pe lista de vizite.
Din Cobadin am pornit spre Medgidia, aproximativ 27 km ca să îi facem o vizită la Alina. Ea ne așteptam în fața blocului, pentru că locuiește la etajul 2 și este foarte greu de urcat pentru ea dapoi pentru mine să urc la etajul doi chiar imposibil și am hotărât să ne întâlnim în fața blocului. Ia uitați vă ce fericită era, că are un cărucior electric nou și în aceeași zi l-a încercat pentru prima dată 😃 .

La ea este o situație mai complicată și nu vreau să intru în detalii, dar mă bucur foarte mult că am putut să facem și o faptă bună pentru ea și s o ajutăm cu ceva ce …….. nu vă spun, doar dacă vrea ea să vă spun că după aia ziceți că mă laud 😃 .
Mi a părut bine să o cunosc pe Alina și pe mama ei. Am reușit să povestim vreo oră și după aceea a trebuit să pornim spre Neptun că aveam vreo 70 km și deja era pe înserate. Dumnezeu să vă binecuvânteze