Vineri 8 septembrie 3 Vizite la Domiciliu pentru persoane cu dizabilități.
Când am gândit această excursie la mare mi am dorit foarte mult ca una dintre zile să o dedicăm pentru a vizita persoane cu dizabilități, prieteni de pe Facebook și Slavă Domnului că am reușit să facem cel puțin 4 vizite.
Eu am anunțat pe Facebook înainte de a merge cu două, trei săptămâni dacă sunt persoane cu dizabilități în zona Constanța, ca să le facem o vizită și să îi cunoaștem, Din păcate a fost doar două persoane, pentru că a treia și a patra oricum aveam de gând să mă duc să-i vizităm.

După calculele mele aveam de făcut aproximativ 250 km, vineri și cam atâta am și făcut pentru a putea vizita trei cazuri de persoane cu dizabilități, Ce părere aveți voi să merită să faci 250 km pentru a face trei vizite? Nu știu ce părere aveți voi și poate nici nu contează. Eu aș face și 500 de km, dacă ar fi cazul pentru astfel de bucurii, care oricum nu se pot descrie în cuvinte.
Azi vă povestesc doar pe unde am fost și nu la cine 😃 , pentru că la cine am fost am să fac alte postări mai detaliate.
Am pornit dimineață pe la 9 spre localitatea Dobromir județul Constanța aveam din Neptun peste 100 km și peste două ore am făcut până acolo. Aici am stat cel mai mult pentru că persoana pe care a vizitat o cunoșteam și am petrecut câteva ore foarte faine împreună dar am să vă dau detalii mai multe în următoarele postări vă mai țin așa un pic în suspans 😃 .
Din Dobromir am pornit spre Cobadin unde am mai făcut vreo 45 de km, Aici nu am stat mai mult de vreo 30 de minute pentru că timpul era deja foarte înaintat era după masa spre seară și mai aveam de mers până în Medgidia la ultimul caz.
Din Cobadin am pornit spre Medgidia unde a mai fost vreo 25 de km deja era după ora 18 spre 19 că așa trebuie trece timpul de nici nu ne mai uitam la ceas ne uitam la soare cum apune. În Medgidia am stat un pic mai mult pentru că au intervenit niște lucruri despre care nu are rost să vă spun aici și am făcut și o faptă bună Slavă Domnului că am putut face.
Din Medgidia am pornit spre Constanța unde ne așteptau vreo 70 de km, deja începea să se însereze și noi eram pe drum. Am ajuns la Neptun pe întuneric în jur de ora 21, cu greu am găsit un loc de parcare în zona hotelului pentru că parcarea era arhi plină, dar Domnul ne-a pregătise din timp un loc de parcare, Slavă Lui. De acolo am fugit repede la o terasă să mâncăm de cină, pentru că riscam să rămânem flămânzi apoi numai asta ne mai lipsea după o zi lungă și 250 km 🙁 .
Cam asta a fost ziua de vineri, o zi foarte încărcată și Slavă Domnului că am reușit ceea ce ne am propus. După cine ne am retras în camere pentru că urma o altă zi cu alte drumuri. Dumnezeu să vă binecuvânteze