Bijuteriile cu cristal sunt unele dintre cele mai ravnite tipuri de bijuterii gratie frumusetii pe care o emana cristalul. Acesta nu este singurul motiv pentru care acest tip de bijuterii este apreciat atat de catre reprezentantele sexului frumos cat si de catre barbati. Beneficiile pe care acestea le au asupra noastra fac ca bijuteriile cu cristale sa fie ravnite atat de catre barbati cat si de catre reprezentantele sexului frumos. Deoarece aceste beneficii sunt multiple, in cadrul acestui articol am ales sa scriu doar despre cristalele care ne ajuta atunci cand vrem sa slabim. Chiar daca aceasta dorinta este intalnita mai mult in randul femeilor, sunt si foarte multi barbati care isi doresc acest lucru, motiv pentru care bijuteriile cu cristale sunt purtate atat de catre barbati cat si de catre femei.

Lipsa vointei reprezinta din punctul meu de vedere principalul motiv pentru care nu putem slabi din momentul in care ne-am propus acest lucru. Aceasta problema se rezolva prin purtarea bijuteriilor cu citrin si rodocrozit deoarece aceste doua cristale ne ofera vointa de care avem nevoie pentru a intreprinde ceea ce ne-am propus, nu doar de a slabi. Recastigarea increderii in fortele proprii precum si redobandirea optimismului sunt alte doua beneficii oferite de catre bijuteriile cu citrin. Rodocrozitul ne ofera curajul de a spune nu tentatiilor, cum ar fi de exemplu tentatia alimentara, lucru care nu poate fi decat benefic in procesul de slabire.

Energiile negative si gandurile negre sunt alungate prin utilizarea bijuteriilor cu cuart roz. De asemenea, si acest cristal este util in procesul de slabire deoarece infrange dorinta de a manca non stop si ajuta la constientizarea situatiei in care ne aflam.

Ametistul ajuta la combaterea dependentei alimentare motiv pentru care acesta trebuie purtat in permanenta de catre persoanele care si-au propus sa slabeasca.
In concluzie, bijuteriile pot fi purtate si in alte scopuri decat in scop estetic cum de altfel sunt purtate de catre cei mai multi dintre noi. Pentru a le purta si in alte scopuri, trebuie sa citim cat mai multe lucruri despre bijuterii cu cristale si sa identificam cum ne-ar putea ajuta acestea in problemele pe care le avem.