Să nu obosim în facerea binelui, căci, la vremea potrivită, vom secera, dacă nu vom cădea de oboseală. Galateni, 6;9

Vrei să facem împreună bucurii de Paști?

Salut,  de Crăciun m-am bucurat foarte mult că am reușit să facem 45 de plase cu alimente și dulciuri, după o pauză de doi ani de zile.  Acuma de Paște aș vrea să mai facem încă câteva plase  și cu ajutorul  Domnului cred că vom reuși.  Ne-a mai rămas 1.000 RON de la Crăciun ( cu acești bani am vrut să fac câteva plante și când mergem la persoane în vizită să le duc  cât e o plasă,  dar din păcate nu am reușit)  cu acești bani am putea face câteva plase,  cel puțin 10-12  plase,  pentru că de la Crăciun și până acuma toate sau scumpit foarte mult.

Mai sunt aproape trei săptămâni până la Paștele Ortodox,  dar în săptămâna mare aș vrea să putem face cumpărăturile și să le distribuim. Dacă este cineva printre voi care ar dori să ajute să facem mai multe plase, m-aș bucura foarte mult să ajutăm mai multe persoane cu dizabilități și familii nevoiașe, văduve și pensionari nu am o listă cu persoane, dar de obicei întotdeauna lista o făceam după ce aveam plasele cu alimente și dulciuri, ca în anii trecuți.

Dacă dorește cineva să ajute o poate face donând la conturile de mai jos.  Din păcate nu doar lipsa de bani este problema,  avem nevoie foarte mare de un șofer voluntar cu care să putem merge la cumpărături și după aceea să le distribuim,  dacă nu găsim un șofer voluntar sau chiar să plătesc pe cineva,  atunci banii vor  fie folosiți pentru altceva. Tare m-aș bucura, dacă ne-ar ajutat cineva  în acest sens,  pentru că fără un șofer nu vom putea face mai nimic.  Domnul să vă binecuvânteze

Vă rog specificați ”Pt Paști” citiți și aici regulile

Cont Raiffeisen
CONT lei RO71 RZBR 0000 0600 1001 9118
Deschise la RAIFFEISENBANK sucursala Turda
RaiffeisenBANK (BIC/SWIFT: RZBRROBU )
Titular de CONT: EGYED PETRU ZOLTAN
Cont Banca Transilvania
În RON: RO78 BTRL RONC RT03 8839 4401
În EURO: RO28 BTRL EURC RT03 8839 4401
SWIFT: BTRL RO22 BIC: BTRL (xxx)
Ambele conturi sunt deschise la
Banca Transilvania – Sucursala Turda
PE NUMELE: EGYED PETRU ZOLTAN
CONT paypal: zoltybogata@yahoo.com

Anterior

Facem câteva plase cu alimente de Paști în numele Domnului?

Următorul

Am făcut curățenie la Corneliu Popescu din Deva

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén