Să nu obosim în facerea binelui, căci, la vremea potrivită, vom secera, dacă nu vom cădea de oboseală. Galateni, 6;9

Vrei cărucioer/scuter electric, citește

Salut, e foarte greu pentru mulți care sunt persoane cu diferite probleme și mai ales celor cu dizabilități, pentru ei ne zbatem cel mai mult, chiar să ne ajute și cu o distribuire pe paginile lor, nu înțeleg de ce le e frică? mușcă butonul share? Când trebuie de distribuit toate prostiile sunt primii, ce să mai zicem de o donație, nici vorbă 🙁 ,dar când au nevoie de ceva, își aduc aminte de mine 😀 . Foarte multe personae  vreau cărucioere/scutere electrice, dar nimeni nu-mi zice o ideie prin care am putea face rost de aceste cărucioare. Mulți doar așteaptă să primească, fără nici un pic de minim efort 🙁 .Uneori mă contactează persoane care mă salută doar  când au nevoie de ceva și de multe ori nu fac față solicitărilor, în rest nimic 🙁 .

De aceia am luat o hotărâre, ori cine are nevoie de ceva anume și mă contactează, mă uit pe pagina lui de facebook și dacă nu văd nimic distribuit pe pagina lui despre Grup, postări de ale mele, ect. îl ignor ca și cum face el dealtfel, eu zic că e corect astfel, trebuie să învățăm să ne ajutăm reciproc, nu doar să primească totul de-a gata. Dacă îți dorești un cărucioer/scuter electric, trebuie să îți dorești și să te implicit, nimeni nu e obligat să te ajute, să fie clar. Donatorii,  poate trag de la gură, de la copiii lor pentru a te ajuta pe tine și tu stai indiferent 🙁 ,e frumos din partea ta? De acum înainte, persoanele active pe Grup, au prioritate în tot ce se primește pentru grup, după aceia restul, astfel vor fi aleș și cei pentru care se vor face Campanii cu ce-i 25%, restul doar după ce se vor implica și vor fi activi.

Dacă observați că vă ignor, să știți că aștept implicare și din partea voastră, nu văd implicare, cel puțin distribuirea postărilor, nici nu te bag în seamă, te ignor, poate procedând astfel te vei trezii și ni te vei alătura nouă, împreună putem face mult bine. Eu tot mai sper să vă treziți și să aveți bucuria de a ajuta, așa ca și când ați fi primit ceva ce așteptați de mult. Multă sănătate

Anterior

Visul Alexandrei împlinit, a primit un cărucior electric

Următorul

Cum ingrijesti portbagajul tau

  1. gigi

    „Puterea de a nu răspunde la rău cu rău și de a birui răul cu binele este puterea Crucii”.
    – Patriarhul Daniel

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén