Am vreo 2-3 ani de cand am trecut de la un televizor clasic, cu tub, la unul LCD. Pot spune in mod clar ca acesta din urma ma incanta extrem de mult. Insa, cu toate acestea tot vreau sa il schimb cu unul Smart. Am vazut pe rombiz.ro un televizor Sony exact pe placul meu. Are dimensiunea dorita de mine, functiile pe care le vreau de mult la un TV si dimensiunile idele.

Insa, vreau un televizor nou si pentru mama mea. As putea sa i-l las pe cel pe care il am acum ei, insa, mai e putin pana in schimb si ei vreau sa-i iau cat mai repede un televizor nou. 
Nu vreau sa investesc prea mult in el, deoarece ea nu i-ar folosi niciodata functiile inteligente. Tot ce are nevoie e o imagine clara si destul de mare. M-am gandit la un TV cu o diagonala de 61 de cm, deoarece cred ca e suficient pentru ce are ea nevoie.

Ca si pret, incerc sa ma incadrez intre 1000-1500 lei, deoarece e un pret pe care mi-l permit in momentul acesta si achizitionarea acestui TV e destul de urgenta.
Insa, stau si ma gandesc daca nu sunt si alte lucruri pe care trebuie sa le iau in calcul. Nu vreau sa-mi scape nimic important. Ma mai gandesc si la faptul ca e importanta calitatea sunetului, dar cred ca televizoarele care se afla la ora actuala pe piata redau un sunet destul calitativ.

Daca stii si alte lucruri importante pe care le-as putea lua in considerare, astept un comentariu cu sfaturile tale. Pentru mine stiu ce sa aleg, insa cand e vorba de altii, lucrurile se mai complica putin pentru mine.
Ma bucur de tehnologie si vreau ca si cei dragi mie sa faca la fel.