În Biblie scrie în Matei, 25:36 am fost bolnav și ați venit să Mă vedeți, versetul 39 Când Te-am văzut noi bolnav și am venit pe la Tine? versetul 40 Drept răspuns, Împăratul le va zice: ‘Adevărat vă spun că, ori de câte ori aţi făcut aceste lucruri unuia din aceşti foarte neînsemnaţi  fraţi ai Mei, Mie Mi le-aţi făcut.

Nici nu știți cât de greu poate să fie când într un fel ai promis la cineva ceva și nu poți s o împlinești 🙁 , asta deja e un păcat. Dacă ai promis ceva și nu ai mai făcut.

Am promis că am să fac o vizită la Gabi Ludușan și a trecut vreo 5-6 luni de la acea promisiune și de abia acuma am reușit să o împlinesc,  mai bine mai târziu decât niciodată 🙁 .  Nici nu știți voi cât ma apăsat această promisiune și cât de greu a fost această perioadă pentru că nu reușeam să ajung până la ea 🙁 , vă dați seama 15 km par uneori imposibil de realizat 🙁 .

Tot timpul intervin tot felul de lucruri și nu reușim,  una dintre ele a fost și lipsa de șofer 🙁 , am avut o perioadă lungă în vară când nu am avut, dar cum Slavă Domnului că s a rezolvat  această problemă.

Chiar mă bucur că ieri 19 octombrie după aproape șase luni de zile, am reușit să i facem o Vizită la Domiciliu la Gabi Ludușan și să o cunoaștem personal și sper ca în viitorul cât mai apropiat să o putem duce și la o plimbare pe undeva mai ales că ea își dorește acest lucru.

Mă bucur că am mai cunoscut o persoană cu dizabilitate gravă, care este foarte pozitivă și se bucură de această viață așa cum este.  Merită să ne bucurăm pentru fiecare zi care ne o dă Dumnezeu, unele zile sunt mai grele 🙁 , altele mai ușoare, dar ne bucurăm pentru fiecare zi  și foarte important ca în aceste zile să putem face ceva și pentru slava Domnului.

Dumnezeu să vă binecuvinteze