Salut, a mai trecut o săptămănă și ne apropiem tot mai mult unde nici nu prea credeam la început că voi ajunge, dar Dumnezeu face minuni și încep să cred că va face până la capăt, Doamne ajută. Am primit pe strângerea de fonduri și am primit și pe conturile bancare, fiecare ajută cum poate, important să o facă. Sunt în fiecare săptămână tot mai aproape, în unele săptămâni mai mult, în altele mai puțin, contează că înaintez, ms mult la toată lumea.

Deci, din data de 15 Iulie aveam pe strângerea de fonduri 3.738 euro și până duminică seara erau 4.343 euro, sau strâns în total 605 euro. Am mai primit pe contul bancar de la Corina 100 euro, de la Felician 200 lei (42 euro) și de la Costin 1.000 lei (211 euro) în total sunt 353 euro. Deci, 605+353=958 euro în total adunați săptămâna trecută. Până duminică seara erau în total adunați 4.343 euro pe strângerea de fonduri + 848 euro în total pe contul bancar = 5.191 euro adunați, este peste 85%, woooow, nu-mi vine să cred că e posibil așa ceva.

Ms la toată lumea care sa implicat până acuma, chiar și la cei răutăcioși și care nu au vrut nici măcar să dea o distribuire (care nu costă nimic) , eu i-am ajutat la un moment dat și Dumnezeu mi-a răeplătit de fiecare dată. Aproximativ 75% dintre donatori nu erau din lista mea de prieteni, asta înseamnă că au aflat din distribuirile voastre, deci, distribuiți mai departe și încurând scăpați de mină să vă tot repet mereu acest lucru 😀 . Multă sănătate