După foarte mult timp de așteptare, Slavă Domnului că am reușit să facem și această excursie la Grădina Zoologică împreună cu persoane cu dizabilități.
Într adevăr ar fi fost mai multe persoane care ar fi dorit să vină, dar poate că mai facem excursie și luna viitoare cu celelalte persoane cu dizabilități.
De această dată am fost 9  persoane. L-am invitat pe Hanc Sergiu Daniel din Câmpia Turzii, pe Attila Csiki și Mona din Turda, pe fratele Dezideriu Otvos și Daniela Otvos tot din Turda, am fost eu cu Andrei DeBogata din Bogata și Șoferul nostru cu prietena lui, ei doresc să rămână sub anonimat, de aceea ei nici nu apar în poze.

Am prins o vreme foarte faină și caldă și a fost numai foarte bine de excursie.
Din păcate frații noștri din Moldova nu au mai reușit să vină și am fost doar noi, poate ne vom reîntâlni în septembrie. Normal trebuia să mergem joi 24 august, dar din cauza că a anunțat ploaie am amânat cu încă o zi și acest lucru ne a dat puțin planurile peste cap, dar tot am avut o zi binecuvântată și frumoasă petrecută împreună la grădina zoologică.
Vreau să specific că noi persoanele cu dizabilități și însoțitorii am avut intrarea gratis.
Am plecat din Bogata dimineață la 9:30 am ajuns acasă la 19, a fost o zi foarte caldă ieri pentru că s a simțit în mașină ar trebui să mergem cu geamurile lăsate jos ca să mai prindem ceva aer 😃 .
Am stat în grădina zoologică vreo trei ore și după aceea am plecat până la Auchan să mâncăm ceva că era mare nevoie și după aceea am pornit spre Turda.
Această excursie la grădina zoologică a fost gratis pentru toți care am fost transport gratis, intrarea în grădina zoologică gratis pentru persoanele cu dizabilități, și mâncarea care am consumat o tot gratis, din partea sponsorului nostru.
Acuma vreau să mulțumesc și sponsorului nostru, practic această excursie a fost plătită de Emil Tamaș, Dumnezeu să l binecuvânteze și să i răsplătească.
De abia aștept să facem următoarea excursie cu restul de persoane care nu au reușit să vină acuma, pentru că nu vreau să las supărare în urma mea, eu vreau să las bucurie în urma mea.