blog-1186595_960_720Salut, cu ajutorul Lui Dumnezeu, care are grijă de noi, e timpul să mai vină și veștile bune și realizările din proiectul cu bannerele, după două luni și jumătate, săptămâna trecută vă anunțam un cărucior și un scuter electric am cumpărat deja 3 cărucioare și un scuter electric, în total 4 bucăți. Tot săptămâna trecută am primit vești de la Miahela Ilie că a primit căruciorul 😀 . Vineri am anunțat că primul scuter electric va merge săptămâna asta spre Timișoara, la Iacobescu Ovidiu. Al 3-lea cărucior sper să-l rezolv săptămâna aste, pentru că trebuie să aducem marfă cât de curând 😀 . 

Săptămâna trecută am primit, pentru a doua oară o fertă de banner de la Blogatu.ro oferă loc de banner publicitar pe o perioadă de 12 luni 300 X 250 Preț minim – 500 euro. Prima dată sa vândut cu un succes neașteptat, sper și acum.

Tot săptămâna trecută sa vândut banner+advertorial-ul de la cristianflorea.ro . A fost o săptămână foarte bună și cu realizări concrete. Vă rog să mă ajutați în continuare șă aducem bucurie. Multă sănătate