Ca si tara noastra, Bulgaria este o atactie turistica importanta din zona Europei de Nord-Est, in mare parte datorita zonei de litoral care atrage in fiecare am pe perioada sezonului estival milioane de turisti. Preturile foarte accesibile, conditiile de calitate si plajele aurii, foarte frumoase fac din aceasta zona atactia turistica referata a multor persoane, chiar si de la noi din tara. Plajele Bulgariei sunt in principiu in prelungirea celor de la noi din tara, asa ca sunt foarte accesibile pentru romani.

Cele mai cunoscute zone sunt Nisipurile de Aur si Albena, unde exista cele mai bune plaje si cele mai bune hoteluri, de 5 stele desigur. Inca de pe acum marile hoteluri incep sa aduca schimbari in materie de calitate, serivicii si noi extinderi pentru a le oferi turistilor conditii si mai bune si noi metode de relaxare si distractie. Si pentru ca plajele sunt cele mai importante, aici se fac cele mai mari eforturi pentru ca totul sa fie cat mai bine organizat.

Cele mai tintite obiective alea acestor complexuri hoteliere, ca si in Romania sunt parcurile acvatice asa ca si acestora le este acordata o atentie mai mare mai ales ca acestea sunt accesibile persoanelor de orice varsta, cei mici fiind in stare sa stea o zi intreaga intr-un astfel de loc. Dar nu numai litoralul este cunoscut in aceasta tara, si pe timp de iarna fiind o atractie turistica, partiile fiind pline de turisti. Si asa cum multi cetateti bulgari isi petrec sarbatorile la noi in tara, si cei romani isi petrec sarbatorile in tara vecina. Multi dintre acestia pur si simplu vor sa incerce ceva diferit iar cu agentia Oltextur aceasta experienta este si mai accesibila. Cele mai bune oferte de vacante in Bulgaria, in orice perioada a anului prin intermediul agentiei Oltextur pot fi gasite pe site-ul cazaribulgaria.ro cu toate detaliile necesare. In acest fel ne putem organiza o un sejur memorabil la doi pasi de casa. Cu multe obiceiuri si traditii asemanatoare cu ale noastre nici nu vom zice ca am fi in alta tara.