Să nu obosim în facerea binelui, căci, la vremea potrivită, vom secera, dacă nu vom cădea de oboseală. Galateni, 6;9

Vacanță la Mare (Neptun)

Salutare lumeeeeeee.

După cum majoritatea din voi știți am fost într un concediu la Mare după mai bine de 9 ani, mai precis din 1 Mai 2014 mai precis la Neptun,  pentru că doar acolo am găsit hotel cu cameră adaptată și am să vă povestesc și despre aceasta.

Am pornit miercuri 6 septembrie dimineață la ora 7:00 și am ajuns pe la ora 18:00 am făcut rău peste 700 de km și am ajuns foarte obosiți. 

Vreau să știți și poate ați observat în pozele postate că am mai postat câte o poză 😀 așa mai rar că nu ne am dus să stăm la plajă, la soare și chestii de astea, noi ne am dus la mare și am avut și activitate am avut zile în care am vizitat persoane cu dizabilități am făcut peste 200 de kilometri,  dar am să vă povestesc și despre asta în zilele următoare că am foarte multe de povestit 😀 .

Am prins vreme foarte faină, cald, aglomerat în primele zile doar că începând de sâmbătă a început să se răcorească vremea, cel puțin am simțit eu duminică a fost chiar răcoare a bătut vântul foarte tare și asta este având în vedere că miercuri când am ajuns parcarea era Arhi plină de abia am găsit un loc de parcare, duminică parcarea era goală.

După cum vă spuneam miercuri toată ziua pe drum, joi ne am odihnit și am vizitat localitatea Neptun, Vineri am făcut 3 vizite la domiciliu, sâmbătă am mai vizitat și noi pe unde am mai putut, duminică am fost la biserică și luni dimineața la 9:00 am pornit spre Bogata  și chiar am mai făcut încă o vizită la domiciliu care era pe drumul nostru.

A fost o vacanță foarte faină, Dumnezeu ne a binecuvântat și ne a păzit pe drum și toate aceste zile.  Într adevăr a fost și obositor și ne mai trebuie încă vreo zi să ne revenim, dar eu spun că toate astea au meritat și Slavă Domnului că ne a ajutat și să facem această excursie care părea într un moment dat chiar imposibil, într adevăr mi a fost groază de 700 de km într o zi, este foarte, foarte mult, dar Dumnezeu ne a dat putere și am reușit. În zilele următoare am să vă povestesc mai multe lucruri acuma aveți răbdare 😀 .

Am văzut lucruri foarte faine și diferența asta de 700 de km se vede foarte clar.

 Mulțumim Lui Dumnezeu că a fost alături de noi și ne a păzit pe tot drumul pentru că am văzut multe lucruri și ce se poate întâmpla din neatenție și graba oamenilor și voi știți bine la ce mă refer.

Mulțumim lui Florin coc șoferul nostru care a fost cu noi și a avut răbdare cu noi, Dumnezeu să l binecuvânteze și să-i răsplătească acest efort,  pentru că știm foarte bine nu a fost ușor să conducă peste 1900 de km.  Domnul să vă binecuvânteze

Anterior

Vineri 25 august am fost la Grădina Zoologică din Târgu Mureș .

Următorul

Prima zi spre Neptun

  1. Cristinel Grigore

    Mă bucur , că ai reușit să ajungi să vezi din nou marea ! Lucrarea voastră, e minunată ! Sănătate vă doresc, la fel și domnului care va fost șofer ! Vă îmbrățișez cu mult drag ! Domnul să vă binecuvânteze ! Amin !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén