Să nu obosim în facerea binelui, căci, la vremea potrivită, vom secera, dacă nu vom cădea de oboseală. Galateni, 6;9

Vacanță în Altea, Spania

d_puerto_deportivo_altea_alicante_t0300948.jpg_369272544Salut, de vreo trei săptămâni aștept ziua asta și nici  acum nu-mi vine  a crede că plec în Spania, într-un loc fain Altea,  parcă sunt înttr-un vis, mă voi trezii din vis probabil în Avion când vor fi goluri de aer 😀 .Nu îmi vine a crede că voi da o tură cu Avionul, adrenalină și senzații tari mă așteaptă, acuma nu mi-e frică, voi vedea înăuntru cum va fii, poate fac un video live din Avion 😀 .În aceste trei săptămâni au fost câteva piedici și Dumneu ne-a ajutat să le rezolvăm, ne-am făcut Card European de  Sănătate, că nu se știe niciodată și e bine să fim asigurați medical. M-au tot speriat unii cu tot felul de scenarii, dar io nu am treabă, vreau să merg în această vacanță și să cunosc oameni noi, de exemplu fam. Dandoczi din Altea (Spania). De abia aștept să-i cunosc personal și să le mulțumesc pentru această bucurie, Domnul Să-i răsplătească  și să-i binecuvinteze. Nu îmi fac planuri, pentru că de obicei nu îmi reușesc, vreau și sper să vizitez locuri faine și să am activitate multă, să dorm bine noaptea 😀 .Dumnezeu face o minune pentru mine, vrea Să-mi arate bunătatea lui, m-am gândit mult zilele astea, ce am făcut eu să merit acestă vacanță de la Domnul? Mi-am adus aminte de Sutașul Corneliu, (Faptele apostolilor, 10: 4) într-un  fel zis, mă refer că m-am zbătul să ajut pe alții și Domnul îmi răsplătește osteneala și prin această vacanță, Doamne ajută. Sunt sigur că Domnul mă trimite acolo cu un scop anume, voi afla curând scopul. Ok, de abia aștept să zbor spre Spania 😀 ,nu mi-e frică cu avionul, deocamdată 😀 .În rest sper să prind vreme bună și să fac multe plimbări, multe poze și filmări, restul mai vedem. Multă sănătate

Anterior

Avantajele epilarii cu IPL

Următorul

Utile pentru birou

 1. Nogylk

  Cu Dumnezeu înainte, nu ai deloc motive de frică, din contră, o să vezi lucrarea Lui.
  ” Să te asculte Domnul în ziua necazului, să te ocrotească Numele Dumnezeului lui Iacov, să-ți trimită ajutor din locașul Său cel sfânt și să te sprijine din Sion! Să-Și aducă aminte de toate darurile tale de mâncare și să primească arderile tale de tot! (Oprire) Să-ți dea ce-ți dorește inima și să-ți împlinească toate planurile tale! Atunci noi ne vom bucura de biruința ta și vom flutura steagul în Numele Dumnezeului nostru. Domnul să-ți asculte toate dorințele tale! Știu de acum că Domnul scapă pe unsul Său și-i va răspunde din ceruri, din locașul Lui cel sfânt, prin ajutorul atotputernic al dreptei Lui. Unii se bizuie pe carele lor, alții pe caii lor; dar noi ne bizuim pe Numele Domnului Dumnezeului nostru. Ei se îndoaie și cad; dar noi ne ridicăm și rămânem în picioare. Scapă, Doamne, pe împăratul și ascultă-ne când Te chemăm!”
  Psalmii 20:1‭-‬9

 2. Daniela Vasii-Timie

  Sa îmi spui și mie cum a fost cu avionul, același teama o am și eu și peste 3 luni va trebui sa o înfrunt. Sănătate și drum bun!

 3. Sa te bucuri de vacanta Zolty pentru ca meriti! Si cat stai acolo poate afli cum putem sa emigram si noi in tarile calde. :))

  • zolty

   Nu se prea poate, e complicat 🙁

   • Radu Egon

    Nu e complicat absolut deloc. Daca ‘nu se prea poate’, familia aia cum a reusit? Sau alte mii de romani care se muta anual in Spania.

    • zolty

     Se mută și muncesc din greu să plătească chiriile, eu cum să muncesc?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén