Poza informativăSalut,  de curând am fost la o biserică mare din Câmpia Turzii, la intrare sunt nouă trepte,  nu vă pot descrie ce luptă am avut pe acele treptei când au trebuit să mă urce patru inși și cât mi-a fost de frică să nu aluneci vreunul dintre ei 🙁 . Eu vreau să pot merge la biserică mai ales acuma când Domnul ne-a trimis și transport.  Îmi doresc să merg cel puțin o dată pe săptămână la biserică,  Îmi doresc când mă duc să pot să urc fără frică.  Am mers cu bucurie dar când am văzut acele trepte, parcă toată bucuria mi sa dus 🙁 . Vine perioada rece, înghețul, oricând poate aluneca  unul dintre ei și Doamne ferește ce se poate întâmpla.  De ce trebuie să așteptăm să se nenorocească cineva sau chiar să moară pentru a face ceva ce este prevăzut de lege  pământească că trebuie făcut? 

Mă gândeam să facem noi, vreau și îmi doresc foarte mult să putem adapta bisericile cu rampe de acces pentru cărucioare, va fi mai ușor și pentru noi cei în cărucioare și va fi și mai ușor pentru cei care trebuie să ne care pe scări în sus și să ne coboare bineînțeles. Dar pentru acest lucru este nevoie de bani și de voluntariat.

Am fost duminică seara și marți seara la biserică, am fost urcat pe scări, Andrei după aceste două zile  în care și el a ajutat să fiu urcat a avut vreo patru zile dureri foarte mari de șeale,  vreo patru zile de abia se mișca de durere,  acuma fix asta îmi lipsea 🙁 , patru zile în care și eu am avut de suferit nu doar el,  că eu depind de el. Mergem două zile la biserică și 4 stăm și suferim de durere 🙁 .

De exemplu, îmi doresc foarte mult să adaptăm biserica din Bogata, am încercat o dată și nu am găsit înțelegere, dar aș mai încerca. Aș încerca și în alte biserici, sau chiar locuri publice din Turda și Câmpia Turzii și când vrem noi persoanele cu dizabilități să mai mergem la o biserică să nu ne gândim că ne așteaptă un mare Goliat la intrare 🙁 . Adică o grămadă de trepte, eu cel puțin mă tem foarte  tare pentru că oricine poate aluneca și se întâmplă o nenorocire 🙁  după ce că suntem așa cum suntem să mai fie și mai greu pentru însoțitorii noștri și pentru noi, de aceea vă invit să mă ajutați să adaptăm câteva bisericiEu sper totuși ca conducerea bisericilor să se autosesizeze ei singuri. Dar mă bucur dacă pot să le dau un impuls pentru a împlini o lege pământească.  Mă gândesc la bisericile care au misionari  prin Africa unde voi știți bine că sunt cheltuieli foarte mari și nu sunt în stare să facă o amărâtă de rampă pentru cărucioare ca să avem acces.

Pentru toate trebuie ca cineva să ia prima inițiativă și poate că eu trebuia să fiu acela,  nu cred că a fost la voia întâmplării ca să mă duc de două ori la o biserică cu nouă trepte de urcat și până la urmă chiar mă bucur că am fost, pentru că această întâmplare mi-a dat această idee, ca să încercăm să adaptăm bisericile cu rampe.  De câte ori sunt invitat la o biserică prima întrebare a mea este, aveți rampă?  Și din această cauză nu putem merge în cele mai multe biserici 🙁 . O rampă cred că ar ajuta și persoanele în vârstă, pentru că e mai ușor de urcat pe ceva înclinat, decât pe trepte.  Sau persoanele în vârstă care urcă greu, ele pot fi ajutate chiar și cu un cărucior manual,  practic cineva le poate împinge pe rampă în sus într-un cărucior manual, care e bine să fie la orice biserică sau o instituție publică. Doamne ajută

Vă las mai jos conturile  prin care puteți dona  pentru acest proiect.  Vă rog să specificați ”Pt rampă”  și dacă doriți Aanonim/ă.  Banii care nu sunt specificați ”Pt rampă” îi voi considera donație pentru mine, am anunțat acest lucru de mai mulți ani,  Citiți aici acest articol.  Pentru că e foarte greu să fac pe Detectivul și să  caut fiecare persoană în parte după un nume pe tot net-ul 🙁 .  În fiecare început de săptămână voi anunța toate donațiile și ce am realizat unde sau cheltuiești banii, Totul va fi transparent.  Domnul să vă binecuvânteze și să vă răsplătească.  Amin

Cont Banca Transilvania

În RON: RO78 BTRL RONC RT03 8839 4401

În EURO: RO28 BTRL EURC RT03 8839 4401

SWIFT: BTRL RO22    BIC: BTRL    (xxx)

Ambele conturi sunt deschise la

Banca Transilvania – Sucursala Turda

PE NUMELE: EGYED PETRU ZOLTAN

CONT paypal: zoltybogata@yahoo.com

Revolut 0743622372