Salut, mai este o lună și un pic și vin sărbătorile de Iarnă, ca în fiecare An și acum în 2019 aș vrea și îmi doresc să facem bucuri copiilor în preajma sărbătorilor de Iarnă, mai precis de Moș Nicolae și Crăciun. În fiecare An începând de prin 2014 (de când public, am mai făcut dar din forțe propri cam 10 punguțe cu dulciuri, eram la începuturi atunci) am început așa mai în forță să zicem 😀 ,cu 224 pungi în 2014, cu dulciuri și haine. În 2014 au fost adevărate minuni pe care Dumnezeu le-a făcut și acestea au continuat anual și cu ajutorul vostru a donatorilor simpli și nu numai. În fiecare An tot mai mult, în 2018 a fost chiar mai mult decât ne-am propus 200+200=400 pungi cu dulciuri și alimente în valoare de peste 7.000 lei și foarte multă muncă și la urmă bucuria și satisfacția că am lăsat multe bucuri în urma noastră.
Din acest An 2019, vrem să mai facem o schimbare și anume, ca să evităm zonele periculoase (am avut câteve întâmplări ne dorite în câteva zone 🙁 ) am vrea să dăruim aceste cadouri doar în Centre și Grădinițe Sociale și locuri organizate, nu mai mergem pe străzi, este prea periculos 🙁 . Anul trecut am fost la centre sociale din Turda și Câmpia-Turzii și a fost foarte bine, doar că problema este că nu putem face poze la copii și să le publicăm pe net, sunt ceva legi și chiar nu am nevoie de probleme 🙁 , în acest caz nu puteți vedea bucuria lor 🙁 .
De Moș Nicolae aș vrea să facem 200 pungi cu dulciuri, în valoare de 15 lei pe pungă pentru copii. Pentru Crăciun să facem 60 de plase cu alimente, tot la o valoare de 50 lei pe plasă pentru familii și bătrâni (cum am făcut de Paști, ceva de genu, sunt deschis și la alte idei din partea voastră) Important să facem ceva fain și să aducem multe bucurii la cei cu posibilități reduse.
Vă invit să ne ajutați și să ne susșineți și în acest An, să facem bucurii celor care au nevoie și mai ales copiilor, pentru ei merită să ne jertfim, ei sunt viitorul nostru, ca și ei să facă la fel când vor crește mari, trebuie învățați de mici.
Vă las mai jos conturile bancare prin care puteți ajuta. Voi anunța săptămânal într-o postare pe Blog în fiecare zi de Luni, sumele adunate și donatorii cu numele sau Anonim, fiecare persoană după cum dorește, voi respecta dorințele donatorilor, vă rog să-mi specificați dacă doriți Anonim sau cu numele. La fiecare donație, vă rog să specificați ”pt Sărbători”.
Cont Raiffeisen
CONT lei RO71 RZBR 0000 0600 1001 9118
Deschise la RAIFFEISENBANK sucursala Turda
RaiffeisenBANK (BIC/SWIFT: RZBRROBU )
Titular de CONT: EGYED PETRU ZOLTAN
Cont Banca Transilvania
În RON: RO78 BTRL RONC RT03 8839 4401
În EURO: RO28 BTRL EURC RT03 8839 4401
SWIFT: BTRL RO22 BIC: BTRL (xxx)
Ambele conturi sunt deschise la
Banca Transilvania – Sucursala Turda
PE NUMELE: EGYED PETRU ZOLTAN
CONT paypal: zoltybogata@yahoo.com

Pentru mai multe detali, la tell 0743 622 372 Zolty