Să nu obosim în facerea binelui, căci, la vremea potrivită, vom secera, dacă nu vom cădea de oboseală. Galateni, 6;9

Vă rog să-mi spuneți, voi ce ați face în situația mea?

Salut, majoritatea dintre voi știți că am făcut o strângere de fonduri prin care am adunat bani de un cărucior electric nou, un Meyra Optimus 2.S nou, care costă peste 7.500 €. Uni dintre voi chiar ați donat pentru acest Vis al meu și vă mulțumesc încă o dată, Lui Dumnezeu mulțumesc de această minune, care în urmă cu 10-12 ani îmi părea imposibil, dar e posibil cu ajutorul Domnului.
Acuma se apropie perioada în care va trebui să comand Optimus-ul cel nou din Germania 😀 . Dar de câteva luni deja mă frământă un gând, sau parcă cineva/ceva îmi spune în gând așa; crezi că ar fi corect ca tu să te plimbi într-un cărucior electric nou și foarte scump și alții să nu poată ieșii de ani de zile afară? 🙁 Mă gândesc la cei care nu au posibilități să își cumpere din diferite motive financiare, problemele sunt de mai multe feluri 🙁 . Acest gând ma pus serios pe gânduri și acuma sunt într-un inpas, nu știu ce să fac? 🙁
1. Am adunat acești bani, e o sumă foarte mare, știu că am promis că îmi cumpăr un cărucior electric nou și asta ar trebui să fac, pentru că ați donat pentru acest lucru, pentru ca visul meu să devină realitate.
2. Mă gândesc dacă e corect ca eu să am un cărucior nou și alții să nu poată ieșii din casă de ani de zile? Asta-i întrebarea care mă frământă de ceva timp 🙁 .
3. Am un Optimus second, (e din 2013), așa l-am cumpărat, merge bine după multe reparații, are mai multe dotări ca cel nou pe care ar trebui să-l cumpăr, m-am obișnuit cu el, dar find second, nu se știe cât merge și dacă se strică? 🙁 .
4. Mă gândeam că (dacă nu l-aș mai cumpăra pe cel nou) cu jumătate din bani, vreo 3.500 € să cumpăr câteva cărucioare/scutere electrice și să fac câteva bucurii la cei care nu au ieșit de mult timp din casă, poate fac vreo 4-5 bucurii, sau să cumpăr o mașină adaptată cu rampă și să facem un Proiect pentru a ajuta persoanele din zonă să-i mai scoatem în perioada rece dintre cele patru pereți, să organizăm excursii, plimbări, ect. Și cu restul de bani să-i las pentru diferite reparații la optimus dacă vor apărea.

Cam la așa ceva m-am gândit eu. Ce părere aveți? Ce sfat îmi puteți da în această privință? Pentru că nu știu ce să fac și trebuie să fac ceva, mai ales oamenii mă tot întreabă când cumpăr o dată Optimus-ul ăla nou, că așa ai zis că îl cumperi și acuma …….. 🙁 .Vă rog să-mi spuneți, voi ce ați face în situația mea? Multă sănătate

Anterior

Îndemnul de Duminică din (Matei, 5:2-12)

Următorul

Au trecut 3 ani de la vacanța în Spania, Altea

  1. lapuste

    parerea mea ca daca sau strans banii pt tine ca sa iti cumperi caruciorul cel mai corect ar fi sa til cumperi pt ca si tu ai nevoie de asa ceva plus ca oamenii au donat banii pt tine nu pt altceva si ar fi pacat sa ii dezamagesti iar apoi daca vrei sa ajuti si alte persoane poti organiza alta strangere de fonduri asa ar fi corect sa faci pt ca altfel oamenii se vor simti inselati iar daca vrei mai dori sa mai faci strangere de fonduri nu vor mai dona aceasta este parerea mea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén