Să nu obosim în facerea binelui, căci, la vremea potrivită, vom secera, dacă nu vom cădea de oboseală. Galateni, 6;9

Vă rog citiți cu atenție, e de interes pentru Tombolă

14996471_1212416222138439_65261372_nSalut, la ce mă tot stresez toată ziua? Să conving oameni, să caut cărucioare/scutere electrice, să fac rost de bani, ect. Eu am inima împăcată, că am încercat, chiar am și reușit cu ajutorul Domnului să avem 3 extrageri la Tombolă, Octombrie, Noiembrie, Decembrie și poate va fi și în Ianuarie, sper. În Octombrie și Decembrie, sa-u întâmplat minuni în ultimele zile, dar nu prea ați băgat în seamă 🙁 , Anonimii au făcut sacrificii pentru a putea ajuta, eu îi cunosc și doar Dumnezeu știe cel mai bine. Am depus multă muncă în acest Proiect cu Tombola și au fost rezultate foarte bune, zic eu. Am tot așteptat ca și voi să vă inplicați puțin pentru mine, era și pentru voi, tot am avut răbdare, v-am tot explicat, vam făcut video ce și cum trebuie făcut, practic vam arătat mură-n gură și tot nimic, am crezut că nu știți și nu puteți, dar după toate astea am ajuns la concluzia că NU VREȚI, nu înțeleg de ce, dar timpul mi le va descoperi. Este o mare diferență între nu a putea și nu a vrea, nu? .Ce rost mai are să vă tot explic, să mă rog de voi, ca eu să vă pot ajuta, e foarte ciudată această situație 🙁 . Așa că am luat o hotărâre;

 1. De azi înainte nu mai vreau să mă ocup de Tombolă, (nu că nu mai pot, ci nu mai vreau, e o diferență, ok? ) Nu vreau să renunț la Grup ca membru și nici ca Administrator.
 2. Să alegeți pe cine vreți să se ocupe de extragere, unde să trimiteți banii, ect. Nu vreau nici să recomand pe nimeni pentru acest lucru, pentru că nu e simplu a lucra cu banii.
 3. Nu mai trimiteți banii pentru Tombolă la mine, care ați trimis până azi 12.01.2017, ii primesc, care vine cu data poștei începând de azi, îi refuz, să fie clar (sau îi consider donație pentru mine 😀 ). Banii care sau adunat, îi voi transfera la cine se va ocupa de Tombolă.
 4. Nu trebuie să vă dezcurajați din cauza că eu vreau să renunț, ba din potrivă continuați, eu zic că dacă acest Proiect e de la Dumnezeu, va continua.
 5. Și eu pot sta mai nepăsător și timpul să-l petrec în folosul meu, să mă mai relaxez, ect. În ultimele 3 luni nu am mai avut parte de așa ceva. Urmează la sfârșitul lunii o vacanță în străinătate, sper să fie bine. După ce mă întorc voi încerca să continui proiectul cu Bannarele, poate Dumnezeu îmi va da ceva idei, mai vedem. Multă sănătate

Anterior

Inada SOGNO DreamWave – fotoliu de masaj de ultima generatie

Următorul

Voi ce vă doriți în 2017?

 1. Florin

  Eu cred in buna intentie a oamenilor . Cel putin a majoritatii lor . Daca treaba cu blogul nu merge asa cum iti doresti , nu e din cauza ca oamenii nu vor sau nu stiu cum sa intre pe blog . Tu ai nevoie zilnic de activitate . De cat mai multi vizitatori unici si de cat mai multe vizite . Daca cineva a facut exact ce ai vrut tu , exact cum ai spus in film ( care acum nu mai stiu unde este si nu e bine ca nu este undeva la vedere ) , a considerat in sinea lui ca si-a facut datoria . Cu toate acestea , rezultatele pozitive la tine nu se vad . Eu sunt sigur ca nu e numai din cauza oamenilor . Trebuie facut si altceva .

  • zolty

   Eu am crezut că ne vom ajuta reciproc, că vom fii uniți, dar departe de așa ceva 🙁

   • Florin

    Eu unul mi-am activat notificarile prin e-mail pentru blog si pentru comentarii pe aici . Fac tot ce pot ca sa intru zilnic de cat mai multe ori pe blogul tau . Daca mai e nevoie si de altceva , spune si rezolvam 🙂 .

 2. Este trist CA renunti. Nu stiu ce sanseva avea Fara tine aceasta campanie.

 3. Daniela Vasii-Timie

  Nu toți știu sa aprecieze, așa că mergi prin drumul tău …și succes! Și pe grup exista povestea cu capra vecinului …:(

 4. Zolty, sa lucrezi cu oameni, nu este asa usor. Nu merita sa te dai batut la un viscol mai mare. Ai un caracter puternic, asa ca vei continua. Sunt sigura!

 5. Veronica

  Zolty, nu renunta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén