Salut, vă spuneam despre această ispravă cu cea mai mare Strângere de Fonduri din lume și ne-am gândit să facem și o PROVOCARE prin care putem promova această ispravă și să sperăm cu ajutorul Lui Dumnezeu să reușim să facem cât mai multe fapte bune. În colaborare cu Andrei Poiană am creat și un Grup unde vă puteți înscrie și unde puteți participa la provocare cu clip-ul vostru, sper să acceptați această PROVOCARE și să convingeți și pe prietenii voștri să se alăture. Am rămas foarte surprins că mulți prieteni a lui Andrei Poiană sau alăturat săptămâna trecută și au acceptat să facă un video și chiar au donat și sunt deja strânși 424 lire, de azi încep și eu, am făcut un clip, că trebuie să fiu un exemplu de urmat 😀 , cu toate că nu pot mânca nimic acru, din cauza că am ceva probleme cu stomacul 🙁 ,dar am făcut un sacrificiu și sper să faceți și voi. Mai jos

Provocarea PAS CU PAS : Se ia o felie mai mica sau mai mare de lamaie (depinde de toleranta fiecaruia bineinteles) si se mesteca incet. Obiectivul provocarii este sa mananci felia de lamaie fara sa te strambi ! 😎 Ideea este ca cine va avea o reactie sau se va stramba in orice fel ar trebui sa doneze la strangerea de fonduri si sa provoace la randul lui minim 10 persoane.😬. Cel ce va reusi sa mestece fara sa aiba o reactie ar trebui doar sa provoace mai departe minim 10 persoane. Totusi daca doreste sa si doneze in acelasi timp este mai mult decat binevenit sa faca acest lucru !

PE SCURT : Banii obtinuiti din aceasta strangere de fonduri vor fi folositi pentru ajutorarea persoanelor cu dizabilitati si a celor nevoiasi de pretutindeni.
IN ACEST VIDEO DE 30 MINUTE EU SI Poiană Andrei EXPLICAM MAI DETALIAT ACEASTA STRANGERE DE FONDURI.
MULT SUCCES LA MESTECAT !!!