Salut, în primul rând vă cer mii de scuze pentru postarea din 17 Noiembrie, nu este vina mea și eu nu accept asemenea articole pe Blog-ul meu 🙁 . Acea postare a publicat-o Calugaru Ovidiu Marius ( Blogatu ). În urmă cu câțiva ani ma contactat Blogatu pentru a publica  advertoriale pe blogul meu, contra cost. Mi-a oferit o sumă de bani pentru  fiecare advertorial  așa mai făceam și eu cât e un ban cinstit,  nu erau mulți, dar era important pentru mine câțiva lei în plus.

Tot atunci i-am făcut un cont de admin pe blogul meu, ca el să poată publica direct  advertorialele  când vrea.  Cu toate că eu i-am spus de mai multe ori să nu publice advertoriale  pentru adulți și cu jocuri de noroc,  în data de 17 a publicat un advertorial  pe subiectul  pentru adulți. L-am contactat și l-am  certa, m-am supărat pe el pentru că de mult îl bănuiam că nu el publică la mine pe blog și altcineva publica, a mai băgat advertoriale pe anii trecuți, ca și cum ar fi publicat în urmă cu mulți ani, ca să nu le plătească 🙁 , probabil ma văzut mai prost și ne priceput 🙁 , dar nu sa așteptat ca în spatele acestui Blog (sub Anonimat) să fie și un OM care se pricepe la tot ce el nu se aștepta 🙁 , de aceea am luat hotărârea să nu îl mai las la mine pe blog și pe viitor să nu mai întâmpin astfel de situații.

După ce că mai am doar câțiva urmăritori, care mai citesc ce scriu aici pe blog,  acuma este posibil să îi pierd și pe ei,  din cauza unuia care nu vrea să înțeleagă unele lucruri și că nu doar banii contează pe acest pământ 🙁  și se gândește doar la bani.  De aceea am vrut să scriu acest articol ca să vă arăt că nu eu sunt vinovatul pentru această întâmplare. Am avut încredere în el și el a început să publice și ce nu i-am dat eu voie,  Asta se întâmplă când ai încredere în cineva în care nu ar trebui să ai 🙁 .  De acum încolo doar eu public pe blog.  Încă o dată vă cer mii de scuze pentru această întâmplare și sper să rămâneți în continuare și să citiți acest blog al meu pe care mă chinui să scriu.  Multă sănătate