Salut, mă contactează foarte multă lume, mai precis persoane cu dizabilități care au cărucioare și scutere electrice, la un moment dat apar tot felul de probleme, se mai strică 🙁 .În românia nu se prea bagă nimeni la reparat, dacă sunt probleme mecanice se mai poate rezolva, un mecanic auto poate rezolva problema, dar când apar probleme electrice sau electronice, este grav și este nevoie de un electronist priceput (de mulți ani caut unul să-i dau de lucru și nu găsesc). Am mai întâlnit câte unul, dar ori sunt prea ocupați, ori nu se bagă, pentru că sunt printre noi unii care nu înțeleg anumite lucruri 🙁 . Am încercat în această postare să vă arăt mai jos câteva centre, firme care se mai ocupă de reparat cărucioare și scutere electrice, nu e nici o garanție că vă vor repara, dar merită să încercați. Aș vrea să găsim în fiecare județ, dar cu ajutorul vostru vom putea reușii. Deocamdată am găsit două firme și doi particulari. Vă arăt lista găsită;

1. OrtoMag România din Vâlcea, repară doar clienților lor, dar merită să încercați pentru că au și piese de schimb și comercializează tot felul de aparatură medicală.

2. Bimax România din Bistrița, am discutat și au fost deschiși să repare, dar în limita posibilităților, am înțeles că au și electronist, sunați și vă înțelegeți la detalii.

3. Inginer Răsvan din Comănești, Bacău. Cu o experiență de peste 15 ani. Repară cărucioare, scutere și aparatură medicală. Contact tell. 0751 355 431. 

4. Dan, Pitești, Argeș tell  0743 439 470 . El repară doar pe partea mecanică.

Dacă mai știți și alte persoane, lăsați un comentariu aici sau trimiteți pe privat și eu le voi adăuga în această postare, aș vrea să găsim în fiecare județ, dacă ar fi posibil. Multă sănătate