Un important reper turistic si una dintre cele mai importante rezervatii naturale din Romania si Europa, Delta Dunarii este un simbol important al tarii noastre. Atat prin peisajele si panoramele naturii salbatice cat si prin traditiile continuate de locuritorii aceste zone.
Cunoscuta al nivel international, Delta Dunarii a devenit o zona de importanta turistica majora. Turistii vin aici cu dorinta de a descoperi frumusetile rare si pitoresti ale zonei cu o istorie indepartat si pentru muneroasele specii de parasi si plante protejate, Delta Dunarii fiind o Rezervatie Naturala a Romaniei, cu multe specii de pasari pe cale de disparitie.

Datorita dezvoltarii turismului in zona, multe pensiuni au aparut pentru a le oferi turistilor cazare pe perioada vacantei lor. Daca vreti sa mai scapati de rutina zilnica si sa va relaxati in mijlocul naturii alegeti o vacanta in Delta Dunarii. Nu veti fi dezamagiti deloc.
Daca alegeti sa va cazati la o pensiune in Delta Dunarii nu veti fi deloc dezamagiti. Natura care va inconjoara la orice pas si peisajele fascinante ale Deltei va vor captiva in totalitate si va vor face sa vreti sa reveniti in aceast paradis cat de curand.

O importanta zona a Deltei Dunarii este Chilia Veche, fiind cea mai populata localitate din aceasta regiune si in care se gasesc numeroase pensiuni. Situara langa rezervatia naturala Roscova-Buhaia si langa padurea Letea, localitatea ofera numeroase atractii turistice. Cetatea Chiliei este un alt reper important al acestei zone pentru cei care vor sa imbine natura cu istoria si pitorescul.

Pensiunea Limanul Resort le sta la dispozitia turistilor cu cazare in Chilia si cu oferte speciale si pachete avantajoase care-i vor face sa se simpta cu adevarat in mijlocul naturii. Camere realizate special pentru a va face sa va simtit conectati cu mediul inconjurator si facilitati de calitate pentru ca vacanta dumneavoastra sa fie absolut perfecta. Puteti participa la excursii cu barca pe apele Deltei sau la un tur prin padurea Letea si puteti degusta preparate si bauturi traditionale.