Acuma îmi prag de an nou ce pot să vă spun? 2023 a fost un an fain cu multe realizări. Sper că 2024 să fie și mai fain, Doamne ajută.
Am încercat și m am străduit cât mi a stat în putere să fac fapte bune și să ajut lumea care are nevoie.

Am ajutat câteva persoane și îmi pare rău că nu am putut să i ajut pe toți, pentru că este foarte, foarte multă lume care are nevoie de ajutor, Dar dacă noi am fi mai uniți, am putea face mult mai multe, fiecare persoană este importantă și mai ales dacă se implică, nu este nevoie chiar întotdeauna de implicare financiară, poți să te implici și cu un simplu Click, de exemplu o distribuire pe Facebook poate ajuta de multe ori mai mult decât crezi, pentru că poate vedea cine trebuie și ajută, de multe ori mi s a întâmplat ca dintr o distribuire să ajute cineva. Eu îi mai întreb pe cei care ajută, unde au văzut sau cum au aflat?
Cei pe care nu am reușit să i ajut în 2023, le ceri iertare, dar să știți că nu a fost o intenție rea, pur și simplu nu am reușit 🙁 . Din păcate nu putem ajuta pe toată lumea și poate am reuși dacă lumea ar fi mai implicată, scrie în Biblie Faptele Apostolilor 20:35 Este mai ferice să dai, decât să primești. Când veți ajunge la această bucurie de a dărui lumea se va schimba foarte mult pentru că majoritatea așteaptă doar să primească și aici este o problemă.
Eu vreau să ajunt pe toată lumea, dar nu întotdeauna se poate 🙁 și majoritatea oamenilor nu înțeleg acest lucru, întotdeauna mi se spune, pe ăla l ai ajutat și pe mine de ce nu vrei? 🙁 , este ca și cum eu nu aș vrea, nu că nu pot.
Îmi doresc în noul an 2024 să pot continua cu aceste proiecte care sunt în desfășurare, cu Eben Ezer pentru Dizabilitate, care este un proiect foarte fain și pentru care mă lupt cât pot de mult.
Vreau și îmi doresc foarte mult să putem Dăruim picioare celor care nu au și în 2024, în acest an 2023 am dăruit 3 scutere electrice și două cărucioare electrice, practic cinci persoane cu dizabilități să bucure de mobilitate de libertate de mișcare numai depind de persoanele din jurul lor.
Mă bucur că am reușit să facem câteva vizite la domiciliu la persoane cu dizabilități și chiar am vizitat în țară câteva persoane cu dizabilități și mai ales când am fost în septembrie la mare am vizitat alte persoane cu dizabilități. Sper ca în 2024 să continuăm acest proiect.
Îmi doresc în acest an 2024 care vine să am sănătate, este cea mai de preț avere care o poate avea omul și să pot să mă apropii cât mai mult de Domnul, să mă pocăiesc în fiecare zi și să i slujesc Lui, să fac cât mai multe fapte bune și sa pot ajuta lumea în continuare, pentru mine este foarte mare bucurie când reușesc să ajung pe cineva. Ar mai fi multe de spus dar vreau să închei aici. Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți