VAG 24 vine cu un concept nou pe piata firmelor care ofera servicii de inchiriere masini: accentul cade pe calitatea serviciilor si nu pe cantitate lor, iar firma accepta personalizarea serviciilor dupa dorintele clentilor, tinand cont de opiniile acestora.
In Cluj Napoca se pot inchiria masinile dorinte, in urma unei discutii deschise intre beneficiari si ofertanti, sugestiile clientilor avand intaietate.
VAG 24 ofera cele mai bune masini din Romania cu toate taxele platite la zi si in stare perfecta de fuctionare, incepand de la 21 de euro pe zi. Flota firmei se compune din masini noi, care merg pe motorina pentru ca si costurile legate de alimentare sa fie reduce, cum sunt cele de inchiriere.
In interior si la exterior totul straluceste de curatenie, de multe ori nici masina personala nu arata la fel, fiindca suntem ocupati si o folosim pe ploaie sau pe strazi neasfaltate, astfel ca mai circulam cu ea si plina de praf. Firma pune la dipozitie masini pentru deplasarea in oras, chiar si la serviciu, cand autoturismul personal este la reparat, sau mai spatioase si mai puternice pentru deplasari pe distante mari.
Masinile luxoase puse la dispozitie de firma netezesc drumul afacerilor in cadrul intalnirilor care au aceasta tema. Toate masinile sunt dotate cu GPS facilitand deplasarea in orice loc, chiar si in cele complet necunoscute sau mai putin cunoscute.
Sistemul de rezervare a masinilor este facil existand doua posibilitati: prin telefon, la numarul 0720 555 333 sau online prin completarea formularului pus la dispozitie.
In pretul inchirierii este inclusa si asistenta rutiera in caz de nevoie. Daca la masina inchiriata apar avarii sau defectiuni si nu sunt din vina clientului, acestea sunt reparate pe loc sau autoturismul este inlocuit cu altul.
Din costuri se scade perioada in care masina nu a putut fi folosita in acest caz. Aceste aspecte demonstreaza disponibilitatea firmei fata de persoana care inchiriaza in cazuri exceptionale, fiindca dupa cum am precizat masinile sunt noi si verificate permanent.
Tot ca o proba de maturitate din partea celor care inchiriaza este si faptul ca persoana care conduce trebuie sa aiba cel putin 21 de ani si se verifica permisul de conducere.