Valentine’s Day, cunoscuta ca si ziua indragostitilor este o zi cu o importanta aparte pentru cupluri dar si pentru persoanele singure care sunt in cautarea unui partener de viata. In aceasta zi se leaga nenumarate noi relatii, de la simple prietenii pana la casatorii sau sarbatorirea relatiei cu persoana iubita.

Si ce ar fi mai frumos decat o scurtta vacanta alaturi de aceasta intr-o destinatie speciala care sa marchere aceasta zi. Si chiar daca la noi in tara este zapada si frig, in afara avem la dispozitie numeroase destinatii turistice in zone exotice, scaldate in lumina si caldura soarelui.
Am putea opta pentru zone din Europa, precum Italia, Spania sau Grecia, sau, daca vrem ceva si mai special, zone mai indepartate din Asia sau America de Sud. Totul tine de preferintele partenerilor si de spiritul de aventura, de dorinta de cunoastere a lucrurilor noi si frumoase.
In acest sens, o idee grozava ar putea fi o croaziera, pe mare sau pe ocean, pentru cateva zile. La bordul unui vas de croaziera de lux nu vom duce lipsa de nimic, avand practic la dispozitie un mic oras plutitor. Putem merge la cumparaturi, la cinema sau la o cina romantica doar alaturi de persoana iubita, intr-un cadru special. Daca alegem Europa, avem la dizpozitie zeci de croaziere in fiecare zi, asa ca avem de unde alege momentul potrivit pentru plecare.

Pentru persoanele care nu doresc totusi ceva foarte complicat, care sa nu implice mult efort si nici multe costuri financiare, agentiile de turism le pun la dispozitie oferte city break, mici escapade in orase din tara sau din afara. Alegerea ramane doar a noastra, iar preturile sunt mai mici decat daca am alege altceva, precum o vacanta prelugita intr-o zona importanta.

Totodata, pentru persoanele care prefera sa calatoreasca mult, sa descopere sau sa redescopere repere importante exista optiunea de circuite turistice, organizate in grupuri ceva mai mari, pe o anumita zona sau pe o tara intreaga. Iubitorii de istorie si de natura au astfel sansa de a-si imbogati cunostintele, iar alaturi de persoana iubita aceasta experianta va deveni si mai interesanta.