Unii ar spune ca beau mereu lichide reci, altii ca stau in camere unde nu patrunde soarele, altii ca folosesc diverse sisteme de climatizare. Aceleasi lucruri le fac si eu. De cand mi-am reconstruit casa, am facut-o astfel incat soarele sa nu mai poata patrunde in anumite camere. Nu ca nu as fi construit si ferestre insa pe timp de vara cand este foarte cald iar lumina soarelui creeaza in casa o atmosfera dezolanta le inchid obloanele de protectie, care nu lasa lumina sa treaca.

Iar pentru ca in casa sa fie totusi un aer curat, racoros, proaspat, folosesc un aparat de aer conditionat. L-am cumparat de la Climatico la scurt timp dupa ce am terminat cu casa. Iar ca sa ma asigur ca fac o treaba cat mai buna, inainte de a comanda produsul am optat si pentru optiunea de montaj aer conditionat oferita de cei de aici. Am zis ca daca tot o sa imi fie adus de ei, sa nu mai astept alti specialisti sa il monteze, mai ales ca si cei de la Climatico ofera montaj autorizat.

Asa ca, la doar doua zile dupa ce am plasat comanda, aparatul mi-a fost adus acasa. Nu am platit nimic, pot spune astfel ca am avut parte si de livrare rapida si gratuita. In scurt timp deja puteam sa pornesc aparatul si sa ma bucur de racoare mult asteptata. Totul a fost ok, am fost foarte multumit. Nici nu aveam cum sa nu fiu cand cei de la magazin mi-au oferit si consiliere in alegerea aparatului potrivit, care s-a dovedit a fi foarte utila.

Totodata, am inteles ca daca voi avea vreodata nelamuriri sau probleme, serviciul de suport tehnic imi va sta la dispozitie cu sfaturi si idei. Un alt lucru foarte util pe care nu il intalnesti peste tot. De accea va recomand si voua produsele de aici.