Desi este o mancare originala din Italia, inca de acum cateva sute de ani, pizza este acum cunoscuta la nivel mondial si aproape ca nu exista persoana careia sa nu-i placa aceasta gustare delicioasa. De la o tara la alta pizza poate fi gasita in zeci, sute de sortimente de la pizza carnivora pana la pizza vegana. Exista nenumarate moduri in care este realizat blatul si tot atat de multe topping-uri, fiecare mare pizzerie avand sortimente proprii de pizza.

De-a lungul timpului, de cand pizza a devenit una dintre cele mai cunoscute gustari marii bucatari au incercat sa creeze retete proprii, unele avand un mare succes altele nu asa de mult, ramanand anonime. Si la noi in tara exista nenumarate pizzerii, unele avand magazine in orice mare oras, altele fiind afaceri locale, mici asa ca sortimentele de pizza sunt extrem de variate dar in mare parte se bazeaza pe ceva deja existent, o reteta la care se mai adauga altceva sau o reteta de la care se ia ceva si se mai adauga altceva.

La Gambino’s Pizza din Bucuresti gasim doar cele mai bune si mai savuroase sortimente de pizza, de la traditionalele Pizza Margherita, Pizza Diavola sau Pizza Quattro Stagioni  pana la retete proprii, originale si extrem de gustoase care ar lasa gura apa oricui. Nu exista bucurestean care sa nu fi trecut macar o data pragul acestei pizzerii. Nu doar ca ne face sa vrem sa revenim aici oricand dar atmosfera creeata ne face sa ne simtim relaxati si binedispusi indiferent ce stare am avea atunci cand venim aici. Este locul potrivit pentru orice situatie, fie ca venim cu prietenii pentru o gustare rapida si sa mai schimbam impresii fie ca venim cu partenerul sau partenera pentru ceva mai romantic. Pe langa pizza putem servi un suc sau un pahar de vin potrivit sortimentului de pizza ales.

Indiferent de ocazie, cei de aici ne pot pregati pizza dorita exact asa cum vrem noi, chiar si in cazul in care o vrem livrata acasa sau intr-o numita locatie, de exemplu sectorul 5 deoarece la Gambino’s avem si posibilitatea de livrare la domiciliu, la orice ora, in orice zi a saptamanii. Ne putem asadar bucura si de cel mai bun serviciu de livrare pizza Gambino’s in sectorul 5, rapid si eficient, pentru a ne bucura de pizza preferata.