Să nu obosim în facerea binelui, căci, la vremea potrivită, vom secera, dacă nu vom cădea de oboseală. Galateni, 6;9

Tu, ce faci pe 3 Decembrie?

14502893_219321741817155_1862173304045759923_nSalut, am scris de mai multe ori aici pe Blog despre viața unei persoane cu dizabilități din România. Avem drepturi resptectate doarpe hârtie, când vrei să le aplici, se bat cap în cap 🙁 . Indemnizația nu a mai crescut de cel puțin 5-6 ani 🙁 ,este tot 340 lei gr. 1. Nu sunt nici sanse să crească prea curând 🙁 ,nu mai zic de ce-i care dau aproape toată indemnizația pe medicamente 🙁 și cu toate aceste, ne încăpățânăm să supravețuim 😀 , statul ne tot taie câte ceva, de curând neu mai tăiat din sumele pentru dispozitivele medicale, acum trebuie să plătim noi diferențele 🙁 .Este tot mai greu și ar fii timpul să ieșim în stradă, să facem un marș al tăceri, sau să scandăm, ect. Trebuie să ieșim fiecare în orașul lui, satul lui, dacă doar stăm și așteptăm, nu ne bagă nimeni în seamă 🙁 ,tot așteptăm și nu se întâmplă nimic favorabil pentru noi 🙁 .Pe 3 Decembrie, de ziua internațională a persoanelor cu dizabilități, atuni ar trebui să iasă ce-i care pot, find frig, eu nu pot, dar sunt cei care pot dintre noi și dacă ne-ar susține și alte persoane, ar fi foarte fain, avem făcută o pagină pentru acest eveniment, avem o lună la dispoziție, putem organiza, dar avem nevoie de ajutor, deci, tu ce faci pe 3 Decembrie? Multă sănătate

Anterior

Ce cartuse de imprimanta sa folosim

Următorul

Să nu pofteşti

 1. Gabriel Florea

  Ce aș vrea să fac pe 3 decembrie?
  Sper să găsesc resursele necesare să ajung în fața guvernului. Să fiu apt de urlat la șleahta de egoiști cei care chipurile ne conduc destinele și ne guvernează. Când ei de fapt împart banul public după cum le sunt interesele clientelare.
  Să ajung mai întâi acolo.Apoi voi găsi eu ce să le spun dacă dau ochii cu vreunul.

 2. Florea Gabriel

  E și asta o opțiune demnă de luat în seamă.! Mai rău este că autoritățile publice locale sunt libere sâmbăta de 3 decembrie.

 3. Cine nu poate iesi in strada, sa contacteze parlamentarii si sa le trimita fluturasul cu indemnizatia si intrebare: Puteti trai cu 340 lei? Ca tot e campanie electorala si vor voturi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén