Cine iubeşte pe tată ori pe mamă mai mult decât pe Mine nu este vrednic de Mine şi cine iubeşte pe fiu ori pe fiică mai mult decât pe Mine nu este vrednic de Mine.
Matei 10:37

Mă gândesc la cei care aveți   copii, oare îl iubiți pe Isus mai mult ca pe copiii voștri?  Pentru că vor veni zile când veți fi poate puși la încercare 🙁 și cred că va fi foarte greu pentru mulți.

Practic va trebui să alegețiî între ce vedeți și ce nu vedeți, atunci veți vedea cum stați cu credința. Normal ar trebui să alegem pe Isus,  pentru că doar cu El vom putea ajunge în veșnicie,

Da, știu, mi-e mi e ușor să vorbesc, pentru că nu am copii,  Dar pentru cei care au copii?

Eu cred că în momentul în care va veni cineva cu pistolul și îl va pune la cap și îți va spune: alegi pe Isus sau pe copilul tău? 

Oricât ai fi de Pocăit va fi greu să alegi, că pe unul dintre ei doi îl iubești mai mult. Și doar în acel moment vei putea vedea pe care dintre cei doi îl iubești cel mai mult, că acuma poți spune multe, ne find în acea situație.

Da, acuma  când predicăți pe la anvoane spuneți la oameni că pe Domnul Isus îl iubiți cel mai mult,  dar în ziua aceea,  ve-ți mai putea susține același lucru? 

Acuma vă spun o părere a unui om care nu are copii;

1.  Dacă îți alegi copilul, te vei lepăda de Domnul Iisus și nu vei mai avea parte de veșnicie,  poate te vei mai bucura de viață vreo câț-va ani, sau poate chiar doar câteva zile,  că satana dacă reușește să te înșele nu te va lăsa mult în viață, pentru că el vrea să fi al lui. Nu cred că ar risca multe zile, ca în acest timp tu te poți Pocăi.

2.  Dacă alegi pe Domnul Isus, copilul îți va fi împușcat și  este posibil să te lase în viață ca să te chinuiești, ca om va fi foarte greu să mai trăiești, sau chiar să fi împușcat și tu, pentru că ce-i care te vor obliga să faci această alegere, nu au nici un interes să te mai lase în viață, dar astfel o să ajungi în veșnicie cu Domnul Iisus,  pentru că este scris în:

Matei 16:25 Pentru că oricine va vrea să-și scape viața o va pierde, dar oricine își va pierde viața pentru Mine o va câștiga.

 Am auzit de curând despre un caz întâmplat din al Doilea Război Mondial când un tată a trebuit să aleagă între doi copii și a fost foarte greu,  pentru că îi vedea pe amândoi, dar aici alegerea este pe unul pe care îl vezi și celălalt pe care, nu-L vezi, crezi  că trăiește doar din credință.

Domnul să vă binecuvânteze