Dimineața când mă trezesc mulțumesc Domnului că mi-a mai dat o zi de viață, apoi întreb pe Andrei, cum e vremea, e soare afară? și mulțumesc Domnului și sper să pot ieșii la o plimbare.

Apoi mulțumesc dacă sunt bine, slavă Lui. Am atâtea de mulțumit Domnului, chiar dacă sunt într-o situație foarte grea și zilnic tot mai greu L , dar mai ales voi cei sănătoși care nu depindeți de alți? Voi mulți dintre voi nu știți să mulțumiți Domnului pentru sănătate, mai ales mulți aveți sănătatea și nu știți prețui și noi care nu avem am știi să o prețuim.  La tot pasul avem ce mulțumi Lui Dumnezeu pentru că de multe ori ne apără și ne scoate din situații foarte grele și din păcate noi nu mulțumim, le considerăm că toate se întâmplă la voia întâmplării și nu e așa pentru că dacă nu mulțumim Domnului și credem că toate sunt la voia întâmplării, Îl supărăm și la un moment dat când se întâmplă ceva ne întrebăm oare de ce?

Mulțămiri fie aduse lui Dumnezeu, care ne poartă totdeauna cu carul Lui de biruință în Hristos, și care răspândește prin noi în orice loc mireasma cunoștinței Lui.” (2 Corinteni 2:14).