Imi place sa consum produse apicole si ma bucur de beneficiile lor consumandu-le in stare pura, folosindu-le in alimentatie, in produse cosmetice sau in alte moduri.

Mereu am in casa tot felul de produse apicole. Insa, pe trei dintre ele le am in permanenta.

Primul este mierea de albine. Mereu consum miere de albine si ma bucur zilnic de beneficiile pe care le are. O folosesc in ceai (beau zilnic ceai), in limonade vara, in prajituri, in sosuri si in alte preparate. Mierea de albine o cumpar chiar si din magazinele online, iar preferata mea este cea de salcam.

Mereu am in casa si laptisor de matca. Am desoperit laptisorul de matca acum vreo 3 ani de zile. Nu credeam vreodata ca poate avea atat de multe beneficii, beneficii care se simt rapid in organism. Laptisorul de matca ajuta in tratarea acneei si a cosurilor, are efect antibacterian, creste rezistenta organismului, ajuta in problemele de infertilitate atat la femei, cat si la barbati si previne menopauza prematura. Laptisorul de matca este foarte benefic si pentru persoanele care sufera de: diabet, reumatism, boli cardiovasculare, Alzheimer, depresie, osteoporoza, etc. Laptisorul de matca e un produs apicol care nu ar trebui trecut cu vedere.

Ultimul produs apicol despre care vreau sa va vorbesc putin e polenul crud. Consum polen crud mai ales atunc cand trec prin perioade obositoare si stresante. Polenul crud ma ajuta sa ma energizez si sa rezit mult mai bine. In plus, pe langa altele, ajuta la intarirea imunitatii si la echilibrarea digestiei. Ar trebui sa il consumi si tu.

Iubesc produsele apicole. Imi place sa le consum si cumpar mereu online cele necesare. Astazi am observat ca nu mai am pastura, deci trebuie sa cumpar din nou.

Daca si tu crezi in beneficiile produselor apicole, acestea nu trebuie sa lipseasca din stilul tau de viata.