Ceasurile de mana au devenit din ce in ce mai apreciate. In zilele noastre, datorita transformarilor pe care aceste ceasuri le-au intampinat, au ajuns sa capete un rol estetic foarte important, ajutand la accesorizarea rafinata a oricarei tinute.

De-a lungul anilor, am observat faptul ca, fara sa vreau, am capatat treptat o dragoste aparte pentru ceasuri, deoarece sunt sinonime cu eleganta. Asa cum am specificat deja, un ceas poate accesoriza orice tinuta fara probleme, daca este ales in functie de stilul acesteia. Asadar, avem ceasuri elegante, sport, casual, fashion si asa mai departe.

In ceea ce ma priveste pe mine, am trei branduri preferate de ceasuri de mana (pe care le-am gasit pe BestWatch.ro), si anume:

1) Ceasuri Festina: gama aceasta (care are atat produse pentru barbati, cat si pentru femei) cuprinde  ceasuri de mana cu un design elegant simplu, care se distinge prin materiale rezistente si o manopera ireprosabila.

2) Ceasuri Skagen: este o gama cu ceasuri care sunt adevarate creatii cu design extrem de deosebit, ce au la baza standarde de calitate (cuprinde ceasuri pentru femei si ceasuri pentru barbati).

3) Ceasuri Seiko: “Seiko” este un cuvant japonez, care inseamna rafinat, fiind un brand care produse ceasuri inca din anul 1924. Acestea au devenit cunoscute dupa ce diferite ceasuri din aceasta gama au fost purtate de celebrul personaj James Bond, in patru filme in care joaca actorul Roger Moore de la 1977 la 1985.

Acestea sunt ceasurile de mana care mi-au atras cel mai mult atentia. Un lucru pe care aceste branduri il au in comun, este faptul ca executa si comercializeaza ceasuri exact pe gustul meu – in plus, sunt lucrate cu profesionalism, din materiale de cea mai buna calitate, cu design modern, in culori elegante si asa mai departe.

Bineinteles ca sunt o gramada de alte branduri cunoscute de ceasuri de mana, pe care nu le-am mentionat, dare le cu siguranta exista si indeplinesc aceleasi conditii inalte pe care standardele de calitate le impun. Pana la urma, atunci cand ne achizitionam un ceas, primul criteriu dupa care ne ghidam este cel legat de gusturile personale. Asadar, daca iti place ceva, cumpara-l, nu mai sta pe ganduri!