Dați clik pe poză pentru a dona

Salut, am găsit o poză pe net, mi-a plăcut foarte mult și are perfectă dreptate J. Maxwell când spune acolo ”Dacă nu lupți pentru cea ce vrei, meriți cea ce ai!” Dacă noi nu luptăm, cum să avem cea ce ne dorim, acest lucru am tot încercat să-i fac și pe alții să înțeleagă. Să știți că de mult mă gândesc la asta, când am gândit Proiectul pentru o mașină adaptată, tot de aici m-am inspirat, nu a ieșit cum aș fi vrut, dar a ieșit bine, zic eu. De vreo mai bine de 10 ani, am un Vis, e adevărat că l-am abandonat .

Dar acum, cred că pot spera din nou, îmi doresc un Meyra Optimus 2 Nou, 15 km/h și bateri gel 100 Ah, pot lupta pentru cea ce vreau, mai ales că acuma sunt multe posibilități și Marți cineva ștind de acest Vis al meu (abandonat), discutând despre asta, ma încurajat foarte mult să încercăm, că până la urmă ce avem de pierdut, nu? și mi-a făcut această Strângere de Fonduri pe Facebook .Trebuie să luptăm pentru visele noastre și să nu renunțăm, în Biblie scrie, cere și ți se va da, bate și ți se va deschide, sunt convins că așa este, doar că trebuie ca și noi să facem primul pas. De asta am scris o mică descriere, un prieten mi la tradus și în Engleză și sper să se adune banii, știu că e o sumă uriașă, dar știu că e posibil să se adune, Domnul face minuni, El poate.

Merită să încerc, chiar dacă nu reușesc, măcar am încercat și acest gând nu mă va chinui, ca cel cu care nu am încercat.
Dacă Dumnezeu mă ajută și reușesc să-mi cumpăr acest Meyra Optimus 2 nou, vă promit că voi dona Touringul meu la cineva din grup-ul meu, vom alege împreună la cine să-l donez, deci am promis.

Acuma vă rog să mă ajutați, fiecare cum poate, financiar sau cu distribuiri pe rețelele sociale, cum distribuiți pentru alte cazuri, dați un share și pentru mine. Cei care doresc să doneze în cont-ul bancar, sunt mai jos conturile mele bancare, cine dorește să rămână Anonim/ă îi voi respecta dorința, voi anunța săptămânal sumele adunate (dacă va fi cazul). Multă sănătate

Specificați ”Pt Optimus”