Va aduceti aminte simpaticul personaj de pe YouTube, care se plangea ca vrea sa-si faca o prietena, dar nu gaseste si indemna toate fetele sa apeleze la el?
Parafrazandu-l doresc sa anunt toti detinatorii de Bmw sa se informeze despre acitivitatea: apbservice.ro la nevoie sa stie unde anume sa apeleze.
O masina bine facuta necesita reparatii si revizii profesioniste. Autoturismele moderne nu se mai repara dupa metodele empirice de pe vremea lui Pasvante, gen ascultatul cu urechea sau datul cu parerea la intamplare, ci dupa diagnoza computerizata. Autoturismul scump care iti asigura mobilitate nu se da pe mana unui novice sa invete meserie pe Bmw-ul tau!
Iata primele doua motive care te indeamna sa nu-ti duci masina in alta parte:
1) Scanarea tuturor defectiunilor, sa pleci cu masina in buna stare de la unitate. Profesionistii de aici manifesta empatie fata de detinatoriii de Bmw si nu doresc sub nicio forma ca acestia sa se simta pacaliti cand pleaca din service cu masinile si raman in pana la jumatatea drumului. Diagnoza computerizate exclude aceasta posibilitate.
2) Experienta de 15 ani isi spune cuvantul! Aici nicio piesa nu va fi fortata sa intre invers, nici nu se va recurge la improvizatii care pot duce la autoaprinderea masinii in mers sau la pierderea catastrofala a directiei.
Asa cum la coafor nu riscam sa ne ducem la noua angajata care invata meserie pe capetele si parul voluntarelor, nici cu masina nu trebuie sa ne ducem la atelierele care functioneaza ilegal sau abia si-au deschis portile.
Toti cei care au apelat la acesta unitate specializata in reparatii Bmw au fost 99% multumiti (mai stim noi carcotasi din astia care nu vor sa recunoasca procentul absolut in colaborarea cu oamenii care lucreaza pentru ei!!!).
Lista aspectelor pozitive care-i recomanda este lunga. De pilda, la cerere se implica si in aducerea masinii la service oferind tractare legala si securizata.
Daca in trecut puteam sa ne amuzam pe seama masinilor tractate cu orice sfori (unii ar fi fost in stare sa le lege si cu cordoane), acum tractarea trebuie sa se desfasoare conform normelor, altfel amenzile sunt uriase.
Un alt aspect pozitiv este acela ca nu esti trimis prin tara sa faci rost de nu stiu de piese de care este nevoie, fiindca ele sunt procurate de Apbservice, nici nu esti pus pe drum inutil cu replici si strategii neserioase de tipul: ”Veniti cu masina la reparat azi!”, ”Ne pare rau, reveniti maine ca suntem prea ocupati!” sa iti arate cat de solicitati sunt…
Stiu un avocat care avea procese de le numarai pe degete, iar cand venea cate un client dezorientat si ratacit, ii spunea cu mandrie: ”Asteptati sa-mi consult agenda, sa vad daca sunt disponibil!”
Ei se tin de cuvant si respecta programarile. Tarifele practicate sunt oneste, iar calitatea reparatiilor premium.
In centru atentiei se afla clientul si nevoile acestuia si se cauta solutii pentru satisfacerea acestora la cel mai mic pret si intr-un timp cat mai scurt.
Toate persoanele care detin acest tip de masina si au probleme de orice natura cu Bmw-urile lor sa apeleze la Apbservice!