Tortul este vedeta oricărei petreceri aniversare și nu numai! Evident, pe lângă persoana sărbătorită, tortul acaparează interesul tuturor invitaților și este, de obicei, subiect de discuție și după încheierea petrecerii. Astfel, așteptările în privința torturilor servite la petrecerile din ziua de astăzi sunt foarte pretențioase. Inclusiv – sau, mai bine spus, cu atât mai mult – în cazul petrecerilor de copii!

De ce? Pentru că astăzi tortul a depășit cu mult acel Diplomat pe care îl știm cu toții. Astfel, acum avem adevărate opere de artă servite la desert, de la figurine care imită personaje faimoase, până la unele care fac trimitere la diverse hobby-uri și sporturi, sau au forme de flori și peisaje. Mai mult, pot fi personalizate și cu fotografii.

Practic, tortul personalizat poate arăta atât de spectaculos încât nici nu-ți va veni să-l mănânci!

Iată 5 tipuri de torturi personalizate care te vor ajuta să alegi tortul perfect, în funcție de evenimentul tău:

  1. Torturi cu personaje din desenele animate sau din povești

Sunt nelipsite de la orice petrecere a copiilor din ziua de astăzi, deci sunt și preferatele celor mici. În general iau forma personajelor preferate ale acestora, așa că specialiștii din cofetării sunt pregătiți deja să-i reproducă pe Minnie și Mickey, Tom și Jerry sau pe Prințesa Elsa!

  1. Torturi 3D

Sunt perfecte pentru orice ocazie, de la petreceri de copii până la ocaziile speciale din gașcă. Pot fi personalizate cu orice model, de la mingi de fotbal, de exemplu, sau table de șah, până la aparate foto sau orice accesoriu care face trimitere la un hobby, ori obiect care consideri că este relevant pentru respectiva ocazie.

  1. Torturi personalizate cu poză

Sunt torturi decorate cu o fotografie, fie ea simbolică, reprezentând ceva ce îi place sărbătoritului, fie chiar poza acestuia!

  1. Torturi romantice, pentru cupluri

Sunt acele torturi perfecte pentru aniversarea voastră și pot avea formă de inimă, pot fi decorate cu marțipan roșu, sau pot avea formă de flori. Sau chiar de adevărate buchete de flori, iar în cazul acesta tortul poate deveni un cadou 2 în 1. De asemenea, pot fi comandate și cu alte ocazii, precum Ziua Îndrăgostiților sau Dragobete.

  1. Torturi pentru firme

Potrivite pentru petrecerea de la birou, chiar și pentru cea organizată de Crăciun, aceste torturi conțin, de obicei, logo-ul firmei și, eventual, un mesaj pentru echipa pe care o formați!

Astfel, dacă se apropie vreun eveniment special în familia, gașca sau echipa ta de la birou, nu ezita să le faci o surpriză celor dragi cu un tort personalizat! Și ca să te asiguri că nu pierzi prea mult timp cu asta, și nici nu riști cu cofetăriile de cartier, îți recomandăm să apelezi la cei de la Edulce, una dintre cele mai apreciate cofetării online care livrează prăjituri și torturi în București. Îi poți găsi pe edulce.ro, unde vei vedea o mulțime de modele de torturi personalizate, diferite tipuri de umpluturi, dar și prețuri și detalii despre ingrediente, comenzi și livrări.