Salut, pentru că foarte multe persoane cu dizabilități mi-ați cerut acest Meyra Optimus 2 și e foarte greu pentru mine să-l aleg dintre atâtea cazuri care au nevoie, m-am gândit să încerc această ideie pentru a face rost de bani pentru baterii și cauciucuri.

Este momentan la reparat, curățat, adaptat. Au fost ceva probleme cu scaunul și nu va mai avea dotările findcă scaunul a trebuit schimbat cu totul. Au fost vopsite spoilerele într-o culoare

unicat pentru România 😀 .

Am vrut să-l donăm în regulă și funcțional, dar din păcate are nevoie de baterii și cauciucuri noi. Cauciucurile sau scumpit între timp și e posibil în curând și bateriile 🙁 . La prețurile actuale avem nevoie de aproximativ 3.000 lei.

Pentru a putea face rost de această sumă, mă gândeam să facem o TOMBOLĂ 😀 . Deci,

1. Pot participa doar persoanele cu dizabilități la extragere sau poate cumpăra ori cine puncte dar le dă la o persoană cu dizabilitate.

2. Fiecare va primii punctul în ordinea în care primesc banii pe contul bancar, 1 punct = 50 lei, 2 puncte = 100 lei ș.a.m.d.

3 Voi anunța zilnic banii primiți și ordinea în listă, când se vor aduna banii voi face extragerea live pe facebook.

4 Dacă se adună mai mulți bani, vom mai ajutam un caz.

5 De transport se va ocupa câștigătorul.

6 Toți participanții la Tombolă trebuie să distribuie această postare.

Banii pt Tombolă îi tremiteți în contul de mai jos, specificați ”punct/e pentru (numele persoanei)” Acuma vedem câti își doresc cu adevărat acest Optimus 2 😀 . Practic ai o șansă să câștigi un Optimus 2 cu 50 lei, ce tare, nu? Dar este nevoie de minim 60 puncte pentru a face extragerea. Doamne ajută să ajungă unde trebuie.

Cont Raiffeisen

CONT lei RO71 RZBR 0000 0600 1001 9118

Deschise la RAIFFEISENBANK sucursala Turda

RaiffeisenBANK (BIC/SWIFT: RZBRROBU )

Titular de CONT: EGYED PETRU ZOLTAN