Daca esti in febra pregatirilor iti urez mult succes in continuare si sper ca informatiile de mai jos iti vor fi utile.

Cu siguranta textul invitatiei iti poate da mari batai de cap, ei bine urmatoatele informatii nu trebuie sa lipseasca din continutul nici unei invitatii de nunta:

    • data evenimentui
    • numele biseriicii si a restaurantului unde vor avea loc: cununia religioasa si petrecerea
    • orele la care slujba va incepe, dar si ora care da startul distractiei
    • numele mirilor, a parintilor (chiar daca unul din parintii vostri nu mai este printre noi, el trebuie trecut pe invitatie. Il puteti trece intr-un chenar negru), si numele nasilor
    • un numar de contact sau o adresa sau un e-mail pentru a primi confirmarile. Puteti trece pe invitatie si o data fixa pana la care sa primiti confirmarile.


Este foarte important sa verificati de mai multe ori textul redactat, cautati eventualele greseli sau erori. Este foarte important sa trimiteti invitatiile la print sau sa le comandati numai dupa ce sunteti sigur / sigura ca nici o data sau nume nu se vor schimba. Caci daca se schimba ceva va trebui sa refaceti invitatiile. Nu uitati sa mai adaugati cateva invitatii in plus, caci nu se stie nici o data cand veti mai avea nevoie de 2 sau 3 invitatii, si va fi destul de dificil daca trebuie sa le printati din nou, mai ales daca ele sunt intr-un numar mai mic.

Invitatiile se trimit cam cu 4 luni inainte de eveniment, dar nu cu mai putin de 6 saptamani, trebuie sa le lasati oamenilor un timp pentru gandire si pentru confirmari. Mai mult decat atat s-ar putea sa nu primiti nici un raspuns si atunci va trebui sa ii contactati telefonic, deci ar fi bine sa aveti cateva zile in plus si pentru acest lucru.

Sper ca acest articol va este de folos si spor la pregatiri.