Să nu obosim în facerea binelui, căci, la vremea potrivită, vom secera, dacă nu vom cădea de oboseală. Galateni, 6;9

Telefoanele ieftine sunt si performante: raportul calitate/ pret s-a imbunatatit in online

In 2016, nu mai putem vorbi de telefoane ieftine si proaste. Nivelurile de performanta sunt atat de diferite, incat pe piata online se pot gasi in acelasi timp si telefoane care se comercializau acum 5 ani, si telefoane care abia acum sunt disponibile in pre-comanda. Telefoanele nu inseamna numai telefoane mobile; sunt si telefoane fixe, care servesc mai degraba ca terminale pentru serviciile de telefonie fixa, nu mai sunt fixe propriu-zis decat daca se doreste in mod expres acest lucru.

Unde poti vedea o intreaga paleta de telefoane ieftine si bune, ca sa iti faci o idee de ansamblu asupra tuturor? In online, la un retailer care vinde si electronice si electrocasnice si in principiu se doreste a fi un bazar cu lucruri noi, un magazin premium cu preturi mici. 

In primul rand, ce tipuri de telefoane exista pe piata?

Piata de telefoane este acoperita aproape integral de smartphone-uri. Dar exista, de asemenea, multe alte telefoane care se folosesc la diferite activitati. Du-te la firma la tine, in biroul secretarei sau al directorului; ce vezi? Multe telefoane fixe, unele foarte noi, cu tipla pe display-uri inca, dovada ca inca isi au utilitatea si inca se vand, inca se cumpara. Iata o lista incompleta dar edificatoare de telefoane si accesorii:

  • Telefoane analogice Panasonic (cu cablu)
  • Telefoane analogice Panasonic cu suport de alimentare cu cablu si de tip DECT
  • Receptor Panasonic , folosit in zonele industriale

Telefoane mobile clasice, cu taste (telefoane mobile ieftine, destinate mai mult persoanelor de varsta a treia, care nu au deprinderi privind touchscreen-ul si nu au accesat niciodata internetul)

  • Accesorii: incarcatoare, microSD-uri, kit-uri de incarcator auto, huse, coperte
  • Accesorii: kit sound, casti, incarcatoare, baterii externe si alte zeci de tipuri de accesorii
  • Smartwatch-uri, care sunt in stransa legatura cu smartphone-urile

Toate acestea sunt incadrate la sectiunea Telefoane de la Badabum.ro. Inseamna ca magazinul online Badabum.ro a facut o confuzie? Nicidecum!

In al doilea rand, unde sunt Samsung-urile si iPhone-urile?

Toate sunt legate strans intre ele, dupa cum poti observa, si bineinteles ca aici exista si binecunoscutele marci de smartphone-uri: LG, Samsung (Samsung Galaxy, Samsung Galaxy S7 Edge chiar), toate tipurile de iPhone care exista pe piata in acest moment si asa mai departe.

Probabil ca de acestea doreai sa se mentioneze inca de la inceput, nu-i asa? Intra pe Badabum.ro si compara-le! Ai de ales intre marcile Allview, Apple, BlackBerry, HTC, Huawei si Motorola, dar nici Nokia ori Samsung nu lipsesc. Preturile acestor telefoane sunt foarte accesibile. Badabum.ro este un retailer care practica asemenea preturi mici, si pentru a reprezenta in continuare un magazin generalist de interes, a dezvoltat gama de telefoane .

Raportul dintre calitate si pret la aceste marci de telefoane mobile este unul deosebit pe Badabum.ro, la achizitia fara niciun abonament cu niciun operator de telefonie mobila. Bineinteles, Badabum.ro implica si posibilitatea de plata in rate, intereseaza-te si vei avea numai de castigat!

Anterior

Inchirieri auto de lux in Bucuresti

Următorul

Mulțumesc Chinezu și Clement Nicolaescu pentru primii 550 lei

  1. Interesant articolul, foarte bine scris din perspectiva unui specialist.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén