Articol scris de Veronica Elisabeta

Har și pace de la Dumnezeu, Tatăl nostru, și de la Domnul Isus Hristos!
Va confruntati cu nesiguranta mantuirii? Nu sunteti siguri de iertarea, de mantuirea pe care o aveti in Hristos?
Da-ti-mi voie sa va spun ca am trecut si eu pe acolo. Ma uitam la mine si ma confruntam cu indoiala ca nu voi fi mantuita, am crezut minciunile vrajmasului, ma uitam la mine ca sunt slaba, ma uitam la mine, la mine si nu la El, nu la Neprihanirea Sa, nu la Harul Sau, nu la Lucrarea Sa, pana in ziua cand Dumnezeu m-a facut sa înțeleg ca prin Jertfa de la Golgota, eu am primit iertare si mantuire. Ei bine, eu credeam ca Domnul a murit pentru pacatele mele, credeam in Domnul Isus si totusi, ma confruntam cu indoiala, cu nesiguranta mantuirii, pana intr-o zi, cand Dumnezeu, mi-a revelat asa de frumos, ca sunt iertata. Acum, da-ti-mi voie sa va spun cum s-a intamplat. Vorbeam cu o sora si a venit vorba despre mantuire si i-am spus cu ce ma confrunt, ea a incercat sa ma faca sa inteleg, ca daca eu cred in Domnul Isus Hristos ca Domn si Mantuitor si cred in jertfa Sa de la Cruce si cred ca a murit pentru mine, cum sa nu am siguranta mantuirii? Stiti care era problema mea? M-am uitat la mine, la viata mea si NU la jertfa Domnului Isus si la lucrarea Sa, la Cruce. Si, impreuna cu sora aceea am inceput sa ma rog, am insistat in rugaciune, mi-am deschis inima inaintea lui Dumnezeu, lacrimile imi curgeau pe obraz, glasul mi se inalta spre Tronul Harului, Inima Tatalui era induiosata, si fara rețineri s-a aplecat spre mine, spre inima si mintea mea si mi-a dat SIGURANTA. M-am simtit eliberata de indoiala aceea, aveam SIGURANȚA MÂNTUIRII. Dupa lupta in rugaciune, inima imi era in Cer, da, in Cer, Tatal se bucura de mine se bucura sa ma vada plina de bucurie si nu orice bucurie, ci plina de Bucuria Manturii, proclamand cu glasul tare: ,,SUNT MANTUITA!” Sa nu credeti ca cel rau nu a mai venit cu indoiala, dar am respins sa cred minciunile diavolului si sa cred Jertfa si Adevarul lui Dumnezeu, Dumnezeu m-a mantuit prin Har, Multumesc Lui, ca mi-a dat jos măhrama indoielii, in care imi era cuprinsa inima. Daca esti nesigur si te indoiesti ca ai fost mantuit si indoiala aceasta apasa greu asupra inimii tale, te invit sa ne uitam impreuna in Oglindă (Biblia). Va rog, citiți-le cu atenție!

👉Tit 3:5.
[5]El ne-a mântuit nu pentru faptele făcute de noi în neprihănire, ci pentru îndurarea Lui, prin spălarea nașterii din nou și prin înnoirea făcută de Duhul Sfânt.

👉 Isaia 53:5.
Dar El era străpuns pentru păcatele noastre, zdrobit pentru fărădelegile noastre. Pedeapsa care ne dă pacea a căzut peste El, și prin rănile Lui suntem tămăduiţi.

👉Efeseni.1:7.
În El avem răscumpărarea, prin sângele Lui, iertarea păcatelor, după bogăţiile harului Său.

👉Efeseni 2:8
Căci prin har aţi fost mântuiţi, prin credinţă. Și aceasta nu vine de la voi, ci este darul lui Dumnezeu.
Draga frate, draga sora, nu il lasa pe Diavol sa te mai amageasca cu nicio indoiala. Daca tu crezi ca Domnul Isus, a murit pentru tine, daca crezi in El si stii ca El a venit in lume tocmai ca sa plateasca pentru pacatele tale de ce sa crezi soaptele celui rau? Prin Har am fost mantuiti si aceasta nu vine de la noi ci este de la El, pentru ca atat de mult ne-a iubit incat, unicul Sau Fiu, Isus Hristos, l-a trimis in lume, ca sa moara ca pret al rascumpararii noastre, asa ca oricine va crede In Domnul Isus si il va primi in inima Sa si se v-a intoarce de la pacatele sale, catre Dumnezeu, va fii iertat si mantuit prin Jertfa Domnului Isus.
Haideti Preaiubitii Domnului, apropiati-va, dar cu deplină încredere de scaunul harului ca să căpătați îndurare și să găsiti har, pentru ca să fiti ajutaţi la vreme de nevoie.
(Evrei 4:16).
Aruncați indoiala si minciunile diavolului afară din inima voastră. Aplecati-vă inimile in rugaciune si spuneti-i Domnului, sincer indoiala care vă macină, luptati-vă in Rugaciune, Luptati-vă si veți Birui prin El, caci El v-a dat Mântuirea cu placere, din Dragoste, pentru ca vă iubeste.
Asa ca nu m-ai sunteti robi ai pacatului, nu m-ai sunteti robi indoielii, nici fricii, voi SUNTETI LIBERI ÎN HRISTOS. Ați primit un Duh de infiere, un Duh de dragoste nu de frică. Isus Hristos este Calea, Adevarul si Viata, pe cine vine la El nu il v-a goni afară, îl v-a primi cu brațele deschise! Veniti Neprihaniții Tatălui, Tatăl vă dă cu placere Imparația. CREDE, PRIMEŞTE si IMPLINEŞTE!
El ne-a mântuit și ne-a dat o chemare sfântă, nu pentru faptele noastre, ci după hotărârea Lui și după harul care ne-a fost dat în Hristos Isus, înainte de veșnicii.
( 2 Timotei 1:9).

Sper ca v-a fost de folos acest articol, cu drag sora voastra mai mica in Hristos.
Harul Domnului Isus Hristos și dragostea lui Dumnezeu și împărtășirea Sfântului Duh să fie cu voi cu toţi! (2 Corinteni 13:14). Amin!