Indiferent de locatia aleasa pentru petrecerea de dupa cununia religioasa, fie ca este restaurant sau cort, este important sa aveti o formatie nunta cu experienta, care sa creeze o atmosfera de petrecere reusita. Sunt mai multe tipuri de formatii nunta Bucuresti: unele care canta doar muzica populara sau lautareasca, altele care canta numai muzica usoara si ultima categorie, care reuseste sa  imbine foarte bine cele doua stiluri atat de diferite.

Formatia Bucuresti, compusa din cinci muzicieni de vaza, isi incanta audienta atat cu melodii de muzica usoara din repertoriul international si romanesc, cat si cu muzica populara autentica. Fiecare dintre cei cinci interpreti are propriul sau stil, insa vocile lor se combina armonios, intr-un tot unitar de exceptie. Interpretarea fiecaruia dintre cei cinci este o adevarata incantare pentru urechi si cu siguranta nimeni nu va putea reusi sa stea jos si sa nu danseze macar  de cateva ori in noaptea petrecerii.

O formatie nunta Bucuresti are pret pe masura prestatiei sale si cu cat programul artistic este mai complex si mai de lunga durata, cu atat si pretul va fi mai mare. Nu exista, pentru formatii nunta Bucuresti un pret universal, adica nu exista un tarif fix, pe care sa il aiba toti. Fiecare formatie nunta Bucuresti isi face propriile preturi, care uneori sunt negociabile, in functie si de numarul de membrii ai formatiei. Pentru ca una este sa se imparta suma ceruta la doi sau trei membrii si alta este sa fie nevoie ca aceasta sa fie divizata la opt sau noua muzicieni. Trebuie sa tineti cont si de acest aspect atunci cand tocmiti formatia ce va canta la nunta si sa va calculati bugetul in mod corespunzator. In general, este bine sa va interesati in prealabil despre cat mai multe formatii nunta si abia apoi sa faceti alegerea finala.