Miercuri 7 iunie am plecat într o tabără la Mărișel cu grupul P.T.A

Mai precis am plecat să ducem câteva persoane cu dizabilități într o tabără  aproape de Mărișel. Într o tabără creștină organizată de grupul Poți Trăi Altfel Cluj.  Eu cu Andrei și cu șoferul voluntar ne am întors înapoi după ora 20, am ajuns înapoi acasă la Bogata pe la ora 22.  Slavă Domnului că am reușit să mergem pentru că era cât pe ce să nu mai putem merge în tabără din cauza că nu am avut șofer și prin bunătatea Lui Dumnezeu ne a trimis un șofer voluntar tocmai de la Sibiu, dar despre asta vă povestesc în următoarea postare.

Am dus trei persoane cu dizabilități din Bogata și alte trei din Turda.  Din păcate nu am prins vreme prea faină pentru că ieri a plouat foarte mult, a plouat în mai multe reprize cam așa e la munte nu avem ce face și chiar mă așteptam să prindem astfel de vreme (eu de obicei astfel de vreme prind 😀 )

Dar ne am bucurat împreună cu frații noștri de credință și de suferință, că am reușit să ne vedem și să petrecem aproape o zi împreună prin care am avut mai multe discuții și un subiect foarte fain pe care l am putut discuta și anume: să ne bucurăm în suferință, am aflat că este o poruncă.

Sâmbătă cu ajutorul Domnului vom merge din nou ca să i și aducem acasă persoanele din tabără și ne vom bucura împreună încă o jumătate de zi de tabără pentru că vom merge dimineața și după masa toată lumea pornește spre casele lor.

Slavă Domnului că s a putut organiza și în acest an această tabără pentru persoanele cu dizabilități patru zile de tabără Domnul să binecuvânteze pe toți cei care s au alăturat pentru această lucrare.  Dumnezeu să vă