Tare faină o fost ultima întâlnire din tabăra de la Mărișel. Poate nici nu vă dați seama ce mult înseamnă pentru o persoană cu o dizabilitate gravă să se poată întâlni cu alte persoane în aceeași situație și să discute împreună. Eu încă mai sper ca într-o zi să putem organiza noi o tabără de câteva zile pentru persoane cu dizabilități, Doamne ajută-ne.

Dar până atunci am vrea să organizăm ceva mai scurt, de exemplu ceva de o zi. Zilele astea povesteam cu un frate de credință și de suferință despre această idee, de a organiza o ieșire cu persoanele cu dizabilități de o zi într- un loc frumos în care să avem timp de socializare și evanghelizare.

Am făcut împreună o listă cu câteva persoane cu dizabilități și însoțitorii lor din Bogata, Turda, Câmpia-Turzii și Luncani, suntem în total 25 de persoane. Avem nevoie de aproximativ 1.000 de RON pentru a putea organiza această ieșire de o zi, bani pentru mâncare, apă și motorină, trebuie să mergem cu 3 mașini mici și duba. Am găsit o firmă de catering din Gilău care ne poate aduce meniul zilei, 25 de porții de mâncare, felul unu și felul doi și desert la 25 lei porția (mai negociem ceva)

Am găsit un loc fain și adaptat pentru persoane cu dizabilități în cărucioare, cu acest adaptat la baie, la Camping El Dorado din Gilău, pentru a închiria o parte din această locație se ocupă o persoană anonimă, deci primul pas este rezolvat.

Avem nevoie de ajutorul vostru pentru a face rost de această sumă de 1.000 RON pentru a putea organiza această ieșire, ne-am gândit ca ieșirea să fie sâmbătă 25 iunie 2022. Dacă se strânge o sumă mai mare putem invita și alte persoane cu dizabilități, eventual câțiva dintre frații de la Cluj.

Ne dorim să putem organiza această ieșire și poate mai facem și altele, că avem mare nevoie ca să putem ieși măcar o dată pe lună, dacă mai este cineva care dorește să se alăture la această idee vă așteptăm cu drag. Domnul să vă binecuvânteze

Este aici mai jos un cont prin care puteți ajuta.

Cont Raiffeisen

CONT lei RO71 RZBR 0000 0600 1001 9118

Deschise la RAIFFEISENBANK sucursala Turda

RaiffeisenBANK (BIC/SWIFT: RZBRROBU )

Titular de CONT: EGYED PETRU ZOLTAN

Cont Banca Transilvania

În RON: RO78 BTRL RONC RT03 8839 4401

În EURO: RO28 BTRL EURC RT03 8839 4401

SWIFT: BTRL RO22    BIC: BTRL    (xxx)

Ambele conturi sunt deschise la

Banca Transilvania – Sucursala Turda

PE NUMELE: EGYED PETRU ZOLTAN

CONT paypal: zoltybogata@yahoo.com

Revolut 0743622372