Când am creat acest grup am numit-o 8+1 pentru Bogata, dar i-am mai schimbat de câteva ori numele. Poate că ați observat, am schimbat numele Grupului. Am încercat să îi dau un alt nume mai fain și interesant. Pentru acest nume m-am inspirat din Biblie și anume din: Marcu, 12:31 ‘Să iubeşti pe aproapele tău ca pe tine însuţi.’ Eu cred că acest lucru încercăm să facem de pe peste doi ani de zile.

T.E.A.M. = Sunt inițialele de la cuvintele Tu Ești Aproapele Meu de aceea m-am gândit că sună mai bine să pun acest (și) înainte  șiTu Ești Aproapele Meu. 

Persoanele cu dizabilități sunt aproapele meu și cred că și noi ca persoane cu dizabilități, suntem aproapele vostru  persoanelor sănătoase. Amin?De aceea a spus Domnul Iisus ”să iubești aproapele ca pe tine însuți” și acest lucru este ca o poruncă, noi trebuie să ne iubim aproapele. Cum toate că uneori este greu și alteori chiar imposibil.

T.E.A.M. = Înseamnă echipă în engleză și sper din tot sufletul ca într-o zi să fim o adevărată echipă. împreună putem fi o echipă  care să facă cât mai mult bine, să putem ajuta pe toți care  ne cer ajutorul.

Vrem să ajutăm în continuare persoanele cu dizabilități grave și mai ales care sunt în cărucioare cu transport adaptat, vom face diferite excursii și plimbări și cel puțin o dată pe săptămână vrem să mergem la biserică, eu îmi doresc foarte mult să putem merge de două ori pe săptămână la biserică.

Ca să putem continua această Lucrare avem foarte mare nevoie de ajutorul vostru. Avem foarte mare nevoie de șoferi Voluntari min cat B sau de șoferi pe care să îi plătim.

Avem nevoie de cineva din zona Turda, Câmpia Turzii sau chiar și din Cluj, cu un program flexibil sau pensionar, care să poată veni de două, trei ori pe săptămână când avem nevoie. Cel puțin duminica vrem să mergem la biserică și prima duminică din lună mergem la Beiuș sau Oradea, depinde de vreme. Pentru mai multe detalii Tell 0743 622 372
Mă gândesc că poate te-ai rugat la Domnul să-ți dea o lucrare,
Poate că asta nu e chiar ce ți-ai dorit, că noi ca oameni de multe ori cerem ce nu ne este de folos de la Domnul 🙁 ,
Poate că Domnul îți vorbește prin această postare și vrea să te implici, poate că ai timp suficient pe care îl risipește uneori în loc să faci ceva pentru El,
Poate că ar trebui să te implici în această lucrare în ajutorul persoanelor cu dizabilități,
Poate într o zi vei spune;
Doamne ți am cerut o lucrare și nu mi ai dat, și atunci Domnul va răspunde:
Ți am dat, dar nu ai ascultat, sau nu ți a plăcut ce ți am dat 🙁 .
Nu poate fi toată lumea predicator, sau misionar, conducător de biserică, este nevoie și de oameni la munca de jos și poate că Domnul aici vrea să te pună. Cine vrea să fie șef, ar trebui să fie scrie în
Marcu 9:35
Atunci, Isus a șezut jos, a chemat pe cei doisprezece și le-a zis: „Dacă vrea cineva să fie cel dintâi, trebuie să fie cel mai de pe urmă din toți și slujitorul tuturor!”
Dar totuși și aceasta este o lucrare care îți poate aduce o mare cinste și răsplată, Dumnezeu te poate binecuvânta prin acest lucru, care este spre Slava Lui . Nu e ușor să lucrezi cu persoanele cu dizabilități, dar gândește te cât bine poți face în acest sens, să duci câteva persoane cu dizabilități de exemplu la biserică.
Nici nu îți dai seama ce har este pentru tine persoană sănătoasă care poți merge la biserică fără să depinzi de cei din jurul tău și uneori poate cauți motive să nu mergi 🙁 .
Dumnezeu mi a pus aceste cuvinte să vi le spun, sigur este cineva care le citește și prin care Dumnezeu poate lucra.
Dumnezeu vrea să lucreze prin tine, doar că trebuie să vrei și tu.
Te invit să te gândești bine la ce am scris aici mai sus, la cât de mult bine ai putea face, dacă îți dorești cu adevărat.
Plata aici pe pământ (150 lei pe cursă) știu că este mică și nu pot să îți promit mai mult 🙁 , pentru că nu am de unde, dar să știi că contează foarte mult și plata de dincolo. Când vom pleca dincolo, doar faptele le vom putem lua cu noi, restul toate rămân aici pe pământ și vor arde. Dumnezeu să vă binecuvânteze 
Ne puteți susține și financiar pentru a putea face față la cheltuielile pentru a funcționa în continuare această lucrare pentru persoanele cu dizabilități. Vă rog Specificați ”Pt lucrare” 

Cont Banca Transilvania

În RON: RO78BTRLRONCRT0388394401

În EURO: RO28BTRLEURCRT0388394401

SWIFT: BTRL RO22    BIC: BTRL    (xxx)

Ambele conturi sunt deschise la

Banca Transilvania – Sucursala Turda

PE NUMELE: EGYED PETRU ZOLTAN

CONT paypal: zoltybogata@yahoo.com