Să nu obosim în facerea binelui, căci, la vremea potrivită, vom secera, dacă nu vom cădea de oboseală. Galateni, 6;9

Sunt Apostoli în zilele noastre, e chiar Apostol Fernando Marcano?

sursa foto: facebook

sursa foto: facebook

Salut, îmi apare zilele trecute acest afiș pe facebook, distribuită de Biserica Betania din Cluj (am fost o dată pe acolo mai demult). Mă uit pe afiș la invitați și doar doi cunoscuți mie, Nelu Brie a fost anul trecut la Turda. Gabi Zăgrean îl știu de pe youtube, nu-mi place de loc, urlă de transpiră tot, curg apele pe el și chiar nu văd rostul 🙁 ,în fine, treaba lui, dacă venea Vladimir Pustan, făceam un efort și mergeam 😀 . Dar invitatul special tocmai din 

Venezuela este Apostol Fernando Marcano, eu inițial am crezut că ”Apostol” e numele lui, am sunat la Biserica Betania și mi sa spus că este Apostol și Pastor de Biserică din Venezuela și nu e numele lui doar, e un Apostol ca Pavel de exemplu. Am început să sun câteva persoane să văd dacă chiar există Apostoli în zilele noastre, sau iar se fac spectacole de prostit oamenii slabi, care cred ori ce și fără să cerceteze 🙁 . Părerile sunt foarte împărțite, unii cred, alții nu. Am primit mai multe păreri, de exemplu:

1. Pentru a putea fi Apostol, trebuie să fi văzut pe Isus, ca Petru și ceilalți Apostoli sau ca Apostolul Pavel.

2. Un Apostol poate fi ori ce Om care face binele, pentru că Dumnezeu lucrează prin oameni. 

În dex scrie astfel; apostól sm [At: COD. VOR. 138/3 / V: (înv-tul / Pl: ~i / E: vsl aпocтoл1 Nume dat celor doisprezece ucenici ai lui Hristos, trimiși de el în lume, să propovăduiască Evanghelia. 2 (Pex) Propovăduitorul unei învățături. 3 Carte canonică cuprinzând o parte din faptele apostolilor după înălțarea Mântuitorului Si: Praxin.

Întrebarea mea rămâne dacă, sunt Apostoli în zilele noastre? Multă sănătate

Anterior

Curcubeul

Următorul

Ce folos are omul din toată truda pe care și-o dă sub soare? (Eclesiastul, 1:3)

  1. Ady

    Ma bagasi in ceata 😃

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén