Să nu obosim în facerea binelui, căci, la vremea potrivită, vom secera, dacă nu vom cădea de oboseală. Galateni, 6;9

Suma totală din strângerile de fonduri pe facebook

Salut, eu am promis că voi fi cât de mult posibil de transparent și azi vreau să vă arăt suma totală din această strângere de fonduri pe facebook. După cum ați văzut strângerea pentru mine a făcut-o prietenul meu Poiană Andrei, el find în Anglia, a fost pe lire sterline după cum ați observat.
Suma finală pe care facebook a dat-o (a tot scăzut de câteva ori) a fost de 6.519,57 lire sterline, din aceștia si-au luat comisionul de 188,94 lire sterline, deci am mai rămas cu 6.330,63 lire sterline (7145 euro) este suma finală din această strângere de fonduri pe facebook din 2021.
Săptămâna trecută Andrei Poiană mi-a transferat 4.500 lire sterline (4947 euro) și urmează ca în 3-4 săptămâni să-mi transfere și restul de 1.830 lire sterline, nu poate transfera doar o anumită sumă lunar și din această cauză nu ia putut trimite pe toți și urmează în 3-4 săptămâni. Deci, din strângerea din toamna 2018, am mai rămas cu 7.000 euro (am mai anunțat acest lucru) din această strângere încă 7.145 euro + 3.937 lei pe contul bancar și paypal. Deci în total aproximativ ……. euro din aceste două strângeri de fonduri. Mulțumesc Domnului pentru această binecuvântare și o adevărată minune în viața mea. Mulțumesc la toți care sa-u implicat în diferite moduri pentru a putea reușii acestea și în curând voi comanda Optimus-ul, revin cu informațiile. Multă sănătate

Anterior

Iubirea vrăjmaşilor

Următorul

Aţi auzit că s-a zis celor din vechime?

  1. Mihai Nacu

    Doamne ajuta ,ma bucur mult pentru tine !!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén