Cristos a Înviat, voi știți că vreau să ajut și chiar mă bucur când o pot face, o fac ca pentru mine. M-am tot gândit în această perioadă de carantină ce am putea face, să nu stăm chiar așa deageaba. În curând sper să fim lăsați să ieșim la o plimbare ( deabia aștept să mă duc până la Turda, mi-e tare dor să fac vreo 20 km 😀 ). Mă tot gândeam ce aș putea face și Dumnezeu mi-a trimis un răspuns, pe Andrei Poiană cu care am pornit în colaborare acest Proiect  STRÂNGERE DE FONDURI DEDICATĂ PERSOANELOR CU DIZABILITĂȚI.  Acuma mă gândeam ca acești bani care se vor aduna să fie pentru persoanele cu dizabilități, pentru a putea ieșii afară la plimbare, cu cărucioare/scutere electrice, baterii și tot ce este nevoie în acest sens, asta-i ideia. În curând vom face câteva reguli pe baza cărora vom alege pe cei care vor fi ajutați, vom alege cazurile în limita banilor care se vor aduna. Strângerea de fonduri este pe 3.600 lire sterline, în jur de 4.000 euro, Doamne ajută să se adune toți banii și să facem bucurii. Strângerea a fost creată în data de 20 Aprilie 2020 și deja în mai puțin de 24 ore avem adunați 131 lire (724 lei), e un început foarte bun.

Acuma vă rog să ne ajutați cel puțin cu un share și sigur vede cine trebuie și ne vor ajuta, invităm pe toată lumea și mai ales persoanele cu dizabilități să ajute cu minimul necesar (un simplu share zilnic pe perioada Campaniei), că pentru ei este această Campanie.

Pentru cei sănătoși vă rog să citiți ce a scris o persoană sănătoasă; Pentru a pune lucrurile in perspectiva , in primul rand, cei cat de cat sanatosi va rog sa contemplati pentru cateva minute la cum v-ati simti daca ati trai pentru restul vietii intr-un carucior cu rotile sau imobilizati la pat, fara pic de sprijin si cu bani putini sau deloc. Acum sper sa realizati cat de binecuvantati sunteti sa va puteti folosi mainile si picioarele pentru a putea merge, alerga ,munci si asa mai departe. Toate acestea sunt daruri primite de la bunul Dumnezeu pe care le luam de-a gata si uitam sa le apreciem la adevarata lor valoare. Ei au nevoie de ajutorul si sprijinul nostru constant si trebuie sa ne mobilizam si sa facem cat de mult bine putem PENTRU CA IMPREUNA SUNTEM MAI PUTERNICI !!

Ghandi spunea ca pamantul are destule pentru toata lumea dar nu are de ajuns pentru lacomia tuturor , asadar in aceste timpuri tulburi apelez la bunatatea voastra si va rog sa sprijiniti aceasta campanie cu orice suma va este comfortabil.
Inteleg ca nu toti aveti posibilitatea de a dona dar macar un share poate oricine !
Asadar va invit sa dati share in numar cat mai mare !
Mana de la mana putem schimba vieti si putem ajuta oameni care traiesc situatii
cu adevarat dramatice.
Va multumesc din suflet ca pentru timpul acordat si pentru donatia voastra !
Sa aveti o zi minunta !! Dumnezeu sa ne binecuvanteze pe toti !