Astazi avem tot felul de gadget-uri, device-uri si diferite accesorii pentru casa cu ajutorul carora viata ne va fi mult mai simpla si mai frumoasa, atat in viata de zi cu zi, cat si in propria casa.

O inovatie tehnologica pentru casa cu ajutorul careia vom beneficia atat de un confort sporit cat si de un plus ca si design interior, este intrerupatorul tactil cu ajutorul caruia putem aprinde sau inchide luminca chiar de pe un smartphone sau tableta.

Atunci cand te gandesti la intrerupatoare tactile, probabil ca te gandesti si la un pret foarte ridicat, insa nu este deloc asa.

Pe Xsmart.ro astfel de intrerupatoare cu touch, au preturi ce pornesc de la 49 de lei pentru unul simplu cu in singur contact, perfect pentru o camera mica. Insa daca aveti nevie de exemplu pentru un living, tot pe Xsmart.ro puteti achizitiona un intrerupator tactil cu 3 contacte si wireless, acesta fiind perfect pentru o camera mare unde este necesara aprinderea a mai multor becuri.

Aceste intrerupatoare tactile, se monteaza precum cele clasice, atata timp cat cele vechi sunt montate in doza rotunda de tip incastrat cu suruburi laterale. Sunt foarte usor de folosit, iar din punctul de vedere al design-ului putem spune ca exceleaza si sunt perfecte pentru orice casa amenajata modern, oferind un plus de stil si eleganta.

Intrerupatoarele tactile cu wireless, pot fi actionate printr-o aplicate, Smart Life, care se instaleaza pe orice tableta sau smartphone ce ruleaza atat Android cat si iOS. Deci daca ai plecat dintr-o camera si ti-ai amintit ai uitat sa stingi lumina, o poti face in cateva secunde doar printr-o simpla atingere a ecranulul.

Un alt gadget care se va impaca de minute cu aceste intrerupatoare tactile, sunt prizele modulare. Daca si tu esti in cautarea unor prize modulare de cea mai buna calitate, atunci tot pe site-ul celor de la Xsmart.ro vei gasi solutia.

De exemplu aici veti gasi o priza cu rama din sticla care include si doua porturi USB. O astfel de priza costa numai 65 de lei, un pret care la prima vedere pare destul de mare, insa avand aceste doua porturi USB dupa parerea mea, isi merita fiecare banut.

Nu de putine ori probabil ca v-ati aflat in situatia in care incarcatorul telefonului s-a stricat si asa a-ti ramas decat cu un cablu. Ei bine avand astfel de prize in casa veti avea planul de rezerva perfect.

Pentru a vizualiza multe alte astfel de solutii inovatoare pentru casa si nu numai, va invit sa accesati site-ul celor de la Xsmart.ro, multe alte produse extrem de utile fiind disponibile aici.