Marele nostru dusman este timpul. Nu avem timp de foarte multe pentru ca ni-l dedicam fie familiei, fie locului de munca. De aceea cand cautam sa luam un imprumut vrem ca totul sa decurga cat mai bine, in conditii avantajoase pentru noi, sa gasim toate serviciile intr-un singur loc.

La Tezaur serviciile financiare sunt de gasit in agentiile cu personal calificat, ai credit pe loc si amanet aur, schimb valutar si vanzare bijuterii intr-un singur loc, exact cum ti-ai dorit. Serviciile financiare nonbancare puse la dispozitie de Tezaur sunt personalizate pentru fiecare client in parte, banii sunt primiti pe loc dupa evaluarea corecta a produselor date la amanet, comisioanele percepute sunt mici.

Contractele incheiate se pot prelungi, se adauga sau se retrag obiecte fara achitarea contractelor, rambursarea poate avea loc oricand in perioada indicata. Daca se depaseste scandenta compania isi ai pasuieste clientii inca cinci zile, timp in care clientul poate face rost de banii necesari achitarii datoriei.

Bunurile sunt mereu in siguranta in agentiile Tezaur, daca ai lasat mai multe obiecte la amanet poti achita si unul singur si il poti lua acasa urmand sa platesti pentru restul. Simularile facute online prin intermediul unei pagini speciale iti permit sa stii totul despre tranzactiile pe care urmeaza sa le faci si sa intelegi cum functioneaza intreg sistemul implementat.

Banii luati poti fi folositi dupa bunul plac, nu ai nevoie de multe acte, nu ai multe comisioane care sa iti ingreuneze rambursarea sumelor luate, iti rezolvi rapid problemele si poti lua inapoi fara probleme bunurile lasate la amanet.

Cu ajutorul agentiilor specializate in amanet si schimb valutar puteti sa obtineti banii de care aveti mare nevoie fara sa va deplasati in mai multe locuri din oras, consultanta de specialitate este special gandita pentru a putea oferi fiecarui client cele mai relevante informatii despre serviciile prestate.