Imi aduc aminte cat de mult tineam la pletele mele blonde, lungi si carlionatate, cand eram copil. Imi placea sa-mi port bogatia de par pe spate, iar seara il impleteam strans sa stea spiralat. Evident ca am facut si multe greseli. Iarna, cand crapau pietrele de ger si ningea, mergeam cu capul gol. Sera tarziu ma spalam pe cap, iar dimineata plecam la liceu cu autobuzul care mai avea cate un geam spart si noi, navetistii, eram obligati sa suportam curentul infernal. Imi amintesc cum un barbat generos m-a lasat in locul lui si a stat el in dreptul sparturii, dar m-a obligat sa-i promit ca nu voi mai merge niciodata iarna fara ceva pe cap.
De-atunci am luat obisnuinta de a cumpara haina cu gluga pentru iarna si de a comanda sepci personalizate sa fiu ferita de insolatii vara.
De ce sepci personalizate? Nu sufar de grandomanie cand obisnuiesc sa port sapca avand numele meu inscriptionat pe ea. O fac din doua motive:
– Cand eram copil un unchi care avea chelie imi punea sapca lui peste parul meu la care tineam ca la ochii din cap si imi spunea ca mi-a dat chelie. ”Ce sa-ti fac? Ti-am pus sapca mea pe cap, chelia se ia, asa ca vei ramane fara par!” Plangeam amarnic cand il auzeam si de-atunci fobia de a nu pune pe cap ceea ce a pus altcineva sau invers sa mi se ia ce este al meu.


– O experienta nefasta despre care nimeni altcineva nu ar vorbi. Eram la scoala, in clasa a doua, cand am schimbat caciula cu o colega si ma-m trezit cu ”chiriasi nepoftiti”. De-atunci am luat hotararea sa-mi personalizez sepcile si sa le pazesc ca pe ochii din cap sa nu mi le ia nimeni.
Voi folosi functia „Grafica ta” pentru a avea sepci unicat. Poate ca ar fi prea arogant sa-mi pun poza pe sapca si numele din buletin, dar pot folosi numele blogului sau pseudonimul literar. Fiindca ador peisajele de iarna, o poza mica discreta cu un tablou hibernal mi-ar fi pe plac sau una cu pisicute haioase.
Imi cumpar sepcile din magazinul Tricouri-misto.ro fiindca sunt din bumbac de cea mai buna calitate si poliester, nu se decoloreaza, au durata lunga de viata, cu pastrarea aspectului, sunt ieftine si mai ales le primesc la domiciliu.
Vara vanzarile la sepci ating apogeul si atunci, clientii sunt nevoiti sa mai astepte pana la refacerea stocurilor, de aceea este util sa le comandati acum sa fie pregatite pentru arsita cea mare.
Este bine sa stiti ca, in cazul in care v-ati hotarat sa plasati mai multe produse obtineti reduceri de preturi si sepcile suht impartite in urmatoarele categorii:
-simple, carea asteapta sa fie personalizate dupa gusturile si nevoile tale. Fie ca doresti sa marchezi un eveniment, sa personalizezi, sa organizezi o campanile sau sa faci o surpriza, producatorii iti stau la dispozitie.
-sepci cu mesaje funny, geek, cupluri, pentru petrecerea burlacilor si promotionale.
Chiar in acest moment plasez o comanda de 10 sepci pentru vara fierbinte a lui 2018, de culori diferite, imprimate cu numele blogului meu si al pseudonimului.