Gandul zilei: Scăparea celor neprihăniţi vine de la Domnul; El este ocrotitorul lor la vremea necazului.( Ps 37:39)

 Meditatia zilei: Zilele acestea mi-am dat seama inca o data, defapt Tatal Ceresc mi-a aratat asa cum spune David in Ps 37:39 ca: Scăparea celor neprihăniţi vine de la Domnul; El este ocrotitorul lor la vremea necazului.”

Poate ai ajuns si tu in clipa aceea din viata incat sa spui:”Scaparea mea vine numai de la Domnul”. Desi tind sa imi ridic ochii spre oameni, sa caut o portita de salvare prin fortele proprii, totusi ajutorul vine numai de la Domnul, care a facut cerurile si pamantul, El are totul in control, intotdeauna este scapare la Dumnezeu.

Avem o nadejde pe care nimeni nu ni-o poate lua, decat daca lasam noi sa se intample asta. Indiferent cate nevoi avem, sau daca trecem prin vaii singuratice sau valea umbreii mortii, sau cand toti cei in care ti-ai pus increderea te-au dezamagit, cand nu mai ai nici un ajutor, cand ai obosit, nu uita ca: Domnul este scaparea celui asuprit,scapare la vreme de necaz.(Ps 9:9)

Rugaciunea zile: Tata, iti multumesc ca esti mereu un refugiu pentru noi, chiar si atunci cand trecem prin multe nevoi si probleme, stiu si cred ca la Tine este mereu scapare. Iti multumesc pentru ca ne porti in carul Tau de biruinta. Amin