Tin minte, inca din copilarie, ca printre cele mai frumoase momente le traiam iarna, la sanius, impreuna cu ceilalti copii. Nu ne oprea nimic. Nici vantul, nici zapada, nici inghetul nu ne stateau in cale. Cu obrajii rumeni, ca niste mere parguite, steam afara pana cand parintii erau nevoiti sa vina dupa noi si sa ne ia, binisor, de maneca, pentru a intra in casa. Nu de alta, dar eram inghetati si uzi pana la piele. Acestea sunt momente pe care copiii nostri nu le vor mai trai. Cu toate acestea, un parinte care stie ce inseamna o astfel de copilarie ar trebui sa faca tot posibilul sa ii ofere celui mic asemenea de clipe. Asta inseamna sa fii copil!

De aceea, pentru ca mai este foarte putin pana cand vor aparea primii fulgi de zapada, ar trebui, sa ne gandim sa achizitionam saniute copii. Acum 25 de ani, era disponibil pe piata cam un singur model de saniuta. In prezent, gasim modele extrem de variate. De exemplu, pe site-ul magazinului bebecarucior.ro sunt disponibile cateva zeci de modele. Gasim saniute bebelusi, special create pentru cei mai mici dintre pitici si saniute pentru copii mai mari, care stiu sa isi tina echilibrul si se pot da, chiar si singurei, pe derdelus.

Daca aveti un prichindel care sta deja in sezut si vrea sa se bucure de prima sau a doua zapada din viata lui, ii puteti achizitiona o Sanie Bambino Alpen Gaudi. In primul rand, trebuie sa stiti ca o astfel de saniuta este disponibila in mai multe culori: roz, rosu si albastru. In al doilea rand, aceasta saniuta este usoara, dispune de spatar si centura. Este realizata dintr-un material plastic de calitate foarte buna si rezista la temperaturi scazute. Pentru a fi manevrata cat mai usor, aceasta are o coarda cu un maner de plastic. Cat despre centura, aceasta este realizata dintr-un material solid, rezistent si cu un sistem de prindere ce il va tine pe micut in deplina siguranta. Design-ul saniutei ofera confort si aderenta, nefiind un risc de a se resturna in timp ce este folosita. Optional, se poate achizitiona si o husa termoizolanta.

Asadar, achizitionati din timp o saniuta pentru copilul dumneavoastra pentru a fi pregatiti pentru prima zapada.